ببینید | کافه باتری!
یک پژوهشگر اندونزیایی از طراحی و ساخت سبکترین باتری لیتیومی پرقدرت ویژه خودروهای برقی برای نخستین بار با استفاده از ضایعات قهوه خبر داد.
یک پژوهشگر اندونزیایی از طراحی و ساخت سبکترین باتری لیتیومی پرقدرت ویژه خودروهای برقی برای نخستین بار با استفاده از ضایعات قهوه خبر داد.
سخنگوی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره ناهید۱ با ماهوارهبر قائم۱۰۰ در آینده نزدیک به فضا پرتاب میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پرتاب ماهواره ناهید ۱ در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ماهواره پارس و طلوع در نوبتهای پرتاب بعدی قرار دارند.
بین 10 تا 20 سال آینده قرار است بیش از همیشه درباره رباتها بشنویم و بخوانیم. پیشرفتهای پرشتاب این سالها در طراحی و ساخت آنها و نوع ارتباطی که توانستند با انسانها برقرار کنند، باعث شگفتی بسیاری از انسانها شدهاست. مراحل توسعه رباتها حالا به جایی رسیدهاست که پژوهشگران سازنده آنها بیشتر در طراحی حالات چهره و حرکات انسانی و بذلهگویی ربات تمرکز کردهاند و تلاش دارند کاری کنند که زمان گفتوگو با رباتها، رفتارهای مصنوعی و کند رباتیک را کمتر احساس کنیم.
در دنیای جدید قدرت در اختیار کشورهایی است که به فناوری و نوآوریهای جدید دست مییابند. این نوآوری و فناوریهایی جدید میتواند به رشد اقتصادی و رفاه کمک کند و همچنین کاربرد آنها را در زندگی روزمره مردم نیز میتوان دید. در سالهای اخیر پژوهشگران و دانشمندان ایرانی تلاشهای قابل توجهی برای همگام شدن با پیشرفت فناوری در جهان داشتند و در همین راستا طرحهای کلان و پروژههای علمی متفاوتی را آغاز کردهاند.
محققان کشور در دهههای اخیر توجه ویژهای به حوزههای علمی پیشرفته و توسعه روشهای نوین درمانی در حوزه پزشکی داشتهاند. تلاشهایی که در بسیاری از موارد همگام با کشورهای پیشرو بوده یا دستکم با فاصله بسیار کمی از آنهایی که پرچمداران توسعه علمی در جهان هستند، به بار نشسته است.
سخنگوی سازمان فضایی ایران از مشخص شدن نخستین بهرهبردار دولتی از تصاویر ماهواره «خیام» خبر داد.
ایران به عنوان دهمین عضو باشگاه فضایی جهان توانسته است، جایگاه خود را به عنوان یک قدرت فضایی تثبیت نماید.
سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ضمن تشریح آخرین دستاوردهای این گروه گفت: پرتاب تحقیقاتی ماهوارهبر سریر از سال 1404 آغاز میشود.
۲۰۲۲میلادی، سالی هیجانانگیز برای علاقهمندان به فضا بود. جیمز وب بعد از سالها انتظار، شروع به کار کرد و توانست عمیقترین و واضحترین تصویر را از کیهان تهیه و به زمین مخابره کند. از سوی دیگر ناسا در ماموریت دارت، مسیر حرکت یک سیارک را با موفقیت تغییر داد.