در تصاویر تازه ناسا از زمین:
انتشار عکسهایی از دریاچه ارومیه و رنگ قرمز آن
ناسا به تازگی تصویری از دریاچه ارومیه که در دوم آگوست (۱۲مرداد) گرفته شده را منتشر کرده است.
ناسا به تازگی تصویری از دریاچه ارومیه که در دوم آگوست (۱۲مرداد) گرفته شده را منتشر کرده است.
تحقیق و توسعه (R&D) نقش بسیار مهمی در تقویت نوآوری، پیشرفت و پیشبرد سطح کیفیت محصولات و خدمات مختلف و رشد و توسعه صنایع گوناگون دارد و به رشد اقتصاد، افزایش بهرهوری، افزایش صادرات و بهبود استانداردهای زندگی، ایجاد فرصتهای شغلی و جذب سرمایهگذاری کمک میکند.
زیستبوم نوآوری و فناوری کشور با وجود نوجوان بودن، توانسته در طول عمر کوتاهش تا به امروز مسیر قابل دفاع و رشد خوبی را طی کند. معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری به عنوان متولی اصلی این زیستبوم در طول دورههای مختلف مدیریتی با رویکردهای مختلفی این مسیر را پیش برده است؛ با آغاز دولت چهاردهم و انتصاب دکتر حسین افشین به عنوان پنجمین هدایتگر این زیستبوم به نظر میرسد که شاهد نگرش تازهای به نحوه عملکرد معاونت علمی در حمایت از شرکتهای دانشبنیان خواهیم بود؛ نگرشی که به طور قطع میتواند اثر محسوسی در ادامه فعالیتها و رشد شرکتهای خلاق و دانشبنیان داشته باشد.
نخستین ابرماه از چهار ابرماه امسال، روز دوشنبه بر فراز معبد باستانی پوسئیدون در کیپ سونیو، در جنوب آتن مشاهده شد.
متیو دومینیک، فضانورد ناسا که در ایستگاه فضایی بینالمللی سکونت دارد، بهتازگی ویدئویی خیرهکننده از زمین به اشتراک گذاشته است.
از سال دوم دولت نهم، با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان جدیدی به مجموعه نهاد ریاستجمهوری تحت عنوان معاون علمیوفناوری رئیسجمهور اضافه شد. رفتهرفته با روشنشدن مأموریتهای اختصاصی این نهاد و تفکیکشدن وظایفش از سایر وزارتخانهها بهویژه وزارت علوم، از سال ۱۳۸۷معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیسجمهور چارت سازمانی معاونت علمیوفناوری رئیسجمهور را تصویب کرد و از آن پس بهعنوان نهادی ثابت ذیل ریاستجمهوری مشغول فعالیت است.
تایملاین توییتر فعالان رمزارز این روزها درگیر مسئلهای به نام لو رفتن آدرس کیف پول صرافیهاست. ماجرا از یک توییت شروع میشود که در آن نوشته: «کیف پول [یک صرافی ایرانی] توسط ArkhamIntel برچسبگذاری شده.
اعضای تیم رباتیک دانشآموزی ایران چهاردهم مرداد امسال به منظور شرکت درمسابقات رباتیک ۲۰۲۴ پکن، راهی چین شدند تا با حریفان خود از ۲۸کشور دنیارقابت کنند.رقیبان قدر آنها از کشورهایی آسیایی مانند ژاپن، کره جنوبی، چین و مالزی بودند؛ کشورهایی که در این حوزه صاحب نام هستند.
نشست اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان درغرفه معاونت علمی، با حضور عبدالمجید مرشدی، مدیرکل دفتر تأمین مالی وسرمایهگذاری معاونت علمی و دکترمهدی کرامتی،سرپرست دبیرخانه شورای راهبردی فناوری و تولیدات دانشبنیان ۲۱ مرداد در سومین روز رویداد فنامد در شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی برگزار شد و جزئیات این روش تأمین مالی برای شرکتهای دانشبنیان بررسی شد.
در پرتاب آپولو ۱۲ برخورد صاعقه چند مورد از ابزارهای دقیق، نمایشگرها، و مخازن سوخت موشک ساترن را خاموش کرد.