
ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اورآسیا شد
سران کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اورآسیا در نشست شورای عالی این اتحادیه در شهر سن پیترزبورگ روسیه، با اعطای موقعیت ناظر به جمهوری اسلامی ایران موافقت کردند.
سران کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اورآسیا در نشست شورای عالی این اتحادیه در شهر سن پیترزبورگ روسیه، با اعطای موقعیت ناظر به جمهوری اسلامی ایران موافقت کردند.
چندی پیش بود که رسما اعلام شد ارز ترجیحی کالاهای اساسی قرار است در بودجه سال آینده با افزایشی ۳۵ درصدی از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزارو۵۰۰ تومان افزایشی یابد. با این حال این همه ماجرا نبود و خبرها حاکی از آن است که سه میلیارد دلار از ارز تخصیصیافته به کالاهای اساسی نیز کاهش مییابد و در سال آینده تنها ۱۲ میلیارد دلار ارز برای واردات این کالاها درنظر گرفته شده است.
در شرایط کنونی، رمزارز بهعنوان یک ابزار مالی نوین و کارآمد در سیاستهای اقتصادی کشور بهویژه در مواجهه با تحریمها مطرح است.
سکوی تامین مالی جمعی کارنکراد به تازگی به دستاورد قابل توجهی دست یافته است، عبور از مرز یک همت تامین مالی برای کسبوکارهای مختلف. این موفقیت که با تلاش مداوم و برنامهریزی حاصل شده، جایگاه ویژهای در توسعه مدل تامین مالی جمعی در ایران دارد. برای بررسی بیشتر این دستاورد و تاثیر آن بر اکوسیستم اقتصادی کشور، گفتگویی داشتیم با امیررضا صادقی، معاون عملیاتی سکوی کارنکراد.
شب یلدا یا شب چله، بهعنوان بلندترین شب سال، یکی از سنتهای ویژه ایرانیان است. در این شب، خانوادهها دور هم جمع شده و آن را جشن میگیرند.اما برخی صنوف به بهانه این شب دست به گرانکردن اقلام میزنند که نظارت بر قیمتها و کیفیت میتواند به حفظ ارزش و روح این شب کمک کند. بازار میوه و آجیل از هماکنون داغ شده و برخی از این وضعیت سوءاستفاده میکنند و قیمت اقلام را افزایش میدهند.
حداقل حقوق کارمندان دولت ۱۳میلیون تعیین شدو بر اساس قانون حقوق حداکثربگیران نباید از ۷برابرحداقلبگیران تجاوز کند.درواقع حقوق حداکثر بگیران۹۱میلیون تومان تعیین شده و کارشناسان بر این باورند درشرایط فعلی اختلاف حقوق بین کارمندان بسیارزیاد است.
نوزدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ با عنوان «حمایت از توسعه کسبوکارهای محلی» و با همکاری سازمان مردمنهاد «ایفا» آغاز شد. در این طرح، کسبوکارهای خُرد محلی که برای شروع فعالیت یا توسعه نیاز به سرمایه دارند از طریق قرض حمایت میشوند.
نظام ارزی ایران از برنامه سوم توسعه (اوایل دهه ۸۰) تاکنون، نظام شناور مدیریتشده و تکنرخی بوده است. بااینحال، نرخ دلار بهعنوان شاخص بازار ارز همواره در اقتصاد ایران دو یا چندنرخی بوده است. سیاست دولت چهاردهم تلاش برای حذف نرخهای متعدد ارزی در بازار رسمی و تکنرخیشدن قیمت ارز است.
آمارهای گمرک در ۸ ماهه نخست سال جاری نشان میدهد که ۴۰۸ هزار و۵۲۷تن فرآورده لبنی به ارزش۶۵۱ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار از کشور صادر شده است، درحالی که در همین بازه زمانی در سال گذشته ۳۶۸ هزار و ۱۰۴ تن از این محصولات به ارزش ۴۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار صادر شده بود.