تاثیر چای و دیگر نوشیدنیهای داغ در شیوع سرطان مری
نوشیدن چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش میدهد.
نوشیدن چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش میدهد.
به گفته محققان خوب جویدن و طولانی جویدن غذا فواید بیشتری بغیر از جلوگیری از خفگی دارد.
گاهی بهترین درمان برخی از ناخوشیها، سادهترین چیزهایی است که اتفاقا به جای استفاده کردن دور ریخته میشوند. یکی از همین مواد درمانی که خیلی از ما قدرش را نمیدانیم آبی است که برنج در آن جوشیده است و ما آن را آبکش کرده و دور میریزیم.
ریفلاکس مری که خیلیها به آن سوزش سر دل میگویند، مشکل شایعی است که در صورت مزمن شدن، باعث تخریب بافت مری و معده میشود و علاوه بر آزاردهنده بودنش، احتمال ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش را بالا میبرد.
فکر نکنید که مشکل تنها دانههایی هستند که روی پوستتان سبز شدهاند و تنها کمی سختتر از قبل نفس عمیق میکشید.
اگر به سیر علاقمند هستید، برای مقابله با بوی ناخوشایند آن می توانید خوردن یک سیب خام را مد نظر قرار دهید. سیب خام بوی دهان پس از خوردن سیر را خنثی می کند.
پویش ملی مبارزه با سرطان با حضور وزیر بهداشت در مؤسسه خیریه محک برگزار می شود .
دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو، گفت: با شماره گیری ۱۴۹۰ یا ۱۹۰، می توان به مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم متصل شد و از مشاوره دارویی بهره برد.
مطمئناً همه انسانها از اهمیت سلامت مغز آگاه هستند. در نتیجه باید حواسمان باشد تا این عضو حساس از بدن دچار مشکل نشود؛ اما چطور میتوان متوجه شد مشکلی در مغز وجود دارد؟
افراد بسیار زیادی در سراسر جهان، بدون اینکه بدانند با بیماری کلیوی زندگی میکنند. بیماری کلیوی چندین علامت فیزیکی دارد ولی گاهی اوقات افراد این علامتها را به مشکلات دیگر ربط میدهند.