برای هر دو گروه!

طرز تهیه خورشت ماهی با سس انار

برای هر دو گروه!

۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶

تکلیف مردم با ماهی روشن است یا آن را دوست دارند یا ندارند. خیلی از کسانی که طعم ماهی را نمی‌پسندند آن را به خاطر خواص بی‌شمارش مصرف می‌کنند.

طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۳

به راحتی در خانه ذرت مکزیکی درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه دسر تری تست

طرز تهیه دسر تری تست

۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۵

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

خلق کیک هویج، بدون نیاز به فر

خلق کیک هویج، بدون نیاز به فر

۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۶

اگر شما هم از فر گاز به عنوان کمد در آشپزخانه استفاده می‌کنید نگران نباشید؛ زیرا کیک هویج را می‎توانید بدون استفاده از فر هم درست کرد.

یک دو سه، آماده شد!

چیزکیک فوری

یک دو سه، آماده شد!

۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۴

بوی عید، بهار و نوروز همه را به فکر تهیه و تدارک شیرینی می‌اندازد؛ البته امسال به دلیل وجود ویروس کرونا خبری از مهمانی نیست. اما به هرحال عید است و بوی شیرینی.

یاد ایام

کاپ‌ کیک فوری

یاد ایام

۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۱

پارسال این موقع همه به دنبال درست کردن کیک و شیرینی در خانه‌هایمان بودیم تا روزهای کرونایی زودتر بگذرد و به زندگی عادی برگردیم. کرونا هنوز هست و ما سبک زندگی‌مان را تا حدودی عوض کرده‌ایم.

عطری ماندگار

طرز تهیه مربای به؛

عطری ماندگار

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۰

مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی می‌شود در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعده‌های صبحانه را هیجان‌انگیزتر و جذاب‌تر سرو کرد.

عطر و طعمی به یاد ماندنی

طرز تهیه میرزاقاسمی؛

عطر و طعمی به یاد ماندنی

۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۳

میرزا قاسمی غذای خوشمزه‌ای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو می‌شود. غذایی که بسیار راحت و سریع طبخ میشود و طعم جذابش از یادتان نخواهد رفت.

طرز تهیه شکلات صبحانه در خانه

طرز تهیه شکلات صبحانه در خانه

۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۷

با درست کردن شکلات صبحانه در خانه، وعده های صبحانه را جذاب کنید.

5 شگرد پیشگیری از کپک‌ زدن ترشی‌ها (اینفوگرافیک)

جام خوراک

5 شگرد پیشگیری از کپک‌ زدن ترشی‌ها (اینفوگرافیک)

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴

افرادی که هرسال به‌ویژه در زمستان اقدام به تهیه ترشی یا شوریجات می‌کنند، همیشه نگران خطر کپک‌ زدگی این مواد غذایی هستند.

قبلی۳۳بعدی