آخرین آمار مبتلایان به تب کریمه کنگو
ابتلای 31 نفر به تب مرگبار در ایران / تلفات به سه نفر رسید
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، گفت: تا کنون سه نفر در کشور بر اثر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده اند.
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، گفت: تا کنون سه نفر در کشور بر اثر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده اند.
وجود حجم بالای پروتئین در حشرات باعث شده تا برخی شرکتهای سازنده محصولات خوراکی از آنها به عنوان طعم دهنده و ماده انرژی زا در محصولات خود استفاده کنند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: در سال جاری تا به اکنون 28 نفر از شهروندان کشور دچار ابتلا به بیماری «تب کریمه کنگو» شدند که 2 نفر جان خود را از دست دادند.
سازمان غذا و دارو اسامی فرآورده غذایی و شرکت تولیدی غیرمجاز را اعلام کرد.
ماه رمضان و روزهداری برای مسلمانان آدابی دارد که این ماه را از دیگر ماهها متفاوت میسازد. همچنین در این ماه رعایت بایدها و نبایدهای تغذیهای در افطار و سحر لازم است، اما یکی از مواردی که روزهداران با آن مواجه میشوند، بوی ناخوشایند دهان هنگام روزه است.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو به روزه داران توصیه کرد: با رعایت برخی نکات بهداشتی میتوان از مسمویت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان در امان ماند.
اگر استرس و فشار کاری باعث شده تا با مشکلاتی مانند سردرد، اضطراب و دردهای عضلانی مواجه شوید، میتوانید با استفاده از تکنیک ماساژ هندی به سرعت شادابی و سلامت خود را بدست آورید.
محققان عنوان می کنند گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که منجر به ابتلا به آلزایمر می شود.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر آقارفیعی ضمن بازدید از جام جم آنلاین در رابطه با موضوعات مختلف پزشکی و تغذیه، نکات مفید در ماه مبارک رمضان سخن گفت.
مدیردفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد که در ماه مبارک رمضان از خوردن غذاهای چرب و پرکالری در وعده سحری خودداری کنند؛ چرا که تشنگی و کم آبی بدن را به دنبال دارد.