تاکتیکهای نظامی سپاه اسلام در جریان جنگهای صلیبی
جنگهای صلیبی نخستین جنگ جهانی تاریخ بود؛ زیرا قبل از این اقدام جنونآمیز سابقه نداشت که قاره اروپا در اقدامی دستهجمعی و با یک هدف واحد اقدام به لشکرکشی کند.
جنگهای صلیبی نخستین جنگ جهانی تاریخ بود؛ زیرا قبل از این اقدام جنونآمیز سابقه نداشت که قاره اروپا در اقدامی دستهجمعی و با یک هدف واحد اقدام به لشکرکشی کند.
ساختمان های قدیمی باقی مانده از دوران گذشته یاد آور انسان هایی است که در آن زمان ها زندگی می کرده اند، انسان هایی که آثارشان مدت زمان بسیار بیشتری از خودشان در جهان باقی مانده است. با اینکه بیشتر ساختمان های قدیمی در طول زمان تخریب شده اند اما هنوز هم تعداد بسیاری از آن ها باقی مانده اند و نشانی از گذشته تاریخی یک مکان هستند.
قبرستان شهر “سن برنانردو” محلی است که مرده ها در تابوت خودشان به مومیایی تبدیل می شوند. دانشمندان در این باره نظرات گوناگونی ارائه دادند
زن آهنین دهه هشتاد را همه به یاد دارند، با آن دماغ نوک تیز سربالا و چشمهای روشن و موهای پرحجم. بازخوانی یک خاطره تاریخی از بانوی آهنین، وقتی از ایران بازدید میکرد، - به نقل از کتاب «سی سال نفت ایران- خاطرات مهندس قباد فخیمی، از مدیران نفتی دوران سابق» - خالی از لطف نیست.
در سال ۱۳۵۷ خورشیدی، گروهی زمین شناس روس سوار بر هلی کوپتر بر فراز منطقه ای دور افتاده و خالی از سکنه در جنوب سیبری در پرواز بودند که ناگهان چند کلبه در دل جنگل های تایگا توجه خلبان را به خود جلب می کند.کنجکاوی باعث می شود که فرود بیایند و ببیند قضیه چیست. به محض پیاده شدن، با یک خانواده روبرو می شوند که ۴۲ سال در انزوای کامل و بدون تماس با هیچ انسان دیگری، تک و تنها زندگی می کرده اند.
ناصرالدین شاه درسفر اول خود به خراسان در سال1284 ه.ق هنگام عبور از سبزوار و اقامت کوتاه در آنجا با حاجی ملا هادی سبزواری نیز ملاقات کرد.
ماه می میلادی یادآور پایان جنگ جهانی دوم در اروپا و سقوط آلمان نازی است. در این میان جنایاتی که متفقین در این جنگ مرتکب شدند کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
روز 15 اردیبهشت 1330 خورشیدی دکتر سیدحسین فاطمی سیاستمدار و مدیر روزنامه «باختر امروز» در کابینه محمد مصدق به سمت معاونت پارلمانی نخست وزیر و سخنگوی دولت منصوب شد.
نخستین گفت و شنود علی محمد باب با روحانیون تبریز در کتاب گفت و شنود باب با علما آمده است.
تاجالملوک آیرملو و رضاخان یاور در سال 1296هـ ش در تهران صاحب دختری شدند که او را خدیجه نامیدند. تولد این فرزند موجی از شادی در خانواده پدید آورد و به دنبال آن رضاخان که تا حدودی خرافاتی بود قدم او را خیر انگاشت. به ویژه که تمامی موفقیتهای نظامی و سیاسی خود را پس از تولد او به دست آورد. به همین دلیل پس از رسیدن به سلطنت، دخترش را به شمسالملوک ملقب نمود.