بانو گشسپنامه بار دیگر خواندنی شد
کتاب بانو گشسپنامه، با تصحیح، توضیح و مقدمۀ دکتر روحانگیز کراچی، توسط پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تجدید چاپ شد.
کتاب بانو گشسپنامه، با تصحیح، توضیح و مقدمۀ دکتر روحانگیز کراچی، توسط پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تجدید چاپ شد.
کتاب «نسیم شمال» از مجموعه کتابهای مشاهیر ایران توسط انتشارات تیرگان منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، کیکاووس جهانداری مترجم صاحب نام ادبیات آلمانی و از پژوهشگران مرکز دایره المعارف اسلامی درگذشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: ارگ تاریخی بلقیس راه دسترسی ندارد.
هوا تاریک شده است. سوز سرما وقتی از متروی تجریش خارج میشوید برای لحظهای تنتان را میآزارد. شلوغی بازار تجریش و هیاهوی فروشندگان و درخشش میدان زیر نور چراغها و دستفروشهایی که در این فصل سرد با لبو و باقالی به استقبال سرما رفته اند و دلبری گنبد فیروزهای امامزاده صالح زیر نور سبز... همه اینها و خیلی چیزهای دیگر زندگی را در این میدان جاری کرده است.
بررسی و نقد کتاب «مفهوم پردازی واقعیت در جامعه شناختی تاریخی: نظام ارباب غایب در ایران» نوشته حمید عبداللهیان در روز دوشنبه 29 دی ماه از ساعت 17 الی 19، با حضور نویسنده کتاب، علی اصغر سعیدی، کاووس واضحی و داریوش رحمانیان در پژوهشکده تاریخ اسلام برگزار می شود.
خراج از آغاز فتوحات اسلامی تا میانه قرن سوم هجری نگاشته غیداء خزنه کاتبی با ترجمه حسین منصوری در 492 صفحه از سوی انتشارات سمت در سال 93 منتشر شده است.
هرمزد رسام باستانشناس بریتانیایی آسوری تبار ، دیپلمات و جهانگردی بود که الواح گلی حماسه گیلگمش،کهن ترین حماسهٔ بشری، همچنین استوانهٔ مشهور به لوح حقوق بشر کورش را در سال ۱۸۷۹ طی کاوشهای باستانشناسی در بینالنهرین یافت.
کتاب «ساختار سیاسی-اجتماعی شیعیان عراق» نوشته فرج الله قاسمی، به همت گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده حج و زیارت منتشر شده است.
نمایشگاه گزیدهای از کتابهای چاپ سنگی مصور، مشتمل بر بهترین نمونههای این نوع آثار مکتوب، در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برپا شد.