انتشار کتاب «اسلام میان حقیقت و تجلی تاریخی»
کتاب «اسلام میان حقیقت و تجلی تاریخی» به قلم عبدالمجید شرفی و ترجمه عبدالله ناصری طاهری در دو فصل و 216 صفحه توسط انتشارات کویر وارد بازار کتاب شد و در اختیار استادان و پژوهشگران قرار گرفت.
کتاب «اسلام میان حقیقت و تجلی تاریخی» به قلم عبدالمجید شرفی و ترجمه عبدالله ناصری طاهری در دو فصل و 216 صفحه توسط انتشارات کویر وارد بازار کتاب شد و در اختیار استادان و پژوهشگران قرار گرفت.
مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی در راستای رسالت خویش در خصوص تدوین تاریخ انقلاب اسلامی کتاب «مأموریت به ایران_خاطرات سولیوان،آخرین سفیر آمریکا در ایران»ترجمه ی دکتر ابراهیم مشفقی فر را منتشر کرد.
کلمه «حوسِی» یا به زبان انگلیسی (Hosay) نامی برگرفته است از نام امام حسین(ع) است که برای مراسم عزاداری اباعبدالله شیعیان مسلمان ساکن در ترنیداد و توباگو به کار میرود. این مراسم هر ساله بیشتر در مناطقی مانند سنتجیمز، شمال غربی ترنیداد و منطقه سردوس در جنوب غربی ترنیداد برگزار میشود، البته به تازگی این مراسم در بقیه نقاط آن کشور نیز احیا شده است.
قدیمیترین کتابی که کتابخانه کنگره امریکا درباره امام حسین(ع) آرشیو کرده و نگهداری میکند، کتابی متعلق به 83 سال پیش به نام امام حسین و شهادتش / Imam Husain and his martyrdom است.
نشست «تحولات فرق اسلامی در ایران قرون میانۀ متأخر» سه شنبه 25 آذرماه 1393 به همت گروه تاریخ دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود
چهار جلد قرآن خطی موجود در موزه کتابخانه اختصاصی نیاوران متعلق به دوران قاجار در آستانه اربعین حسینی رونمایی شد.
کتاب «واپسین دهههای خلافت عباسی» به فراز و فرود این دستگاه خلافت در واپسین دهههای حیاتش، یعنی از سال 575 تا 623 ه.ق میپردازد.
روزنامه اطلاعات عصر روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ گزارشی درباره «تظاهرات چند نفر از دانشجویان» منتشر و پس از آن اعلامیه فرمانداری نظامی را منعکس کرد که به «تحریکات عناصر اخلالگر و افراطی» اشاره کرده بود. البته آن روز در دبیرستان دارالفنون و بازار کفاشها هم ناآرامیهایی رخ داد که پای یک روباه نیز به عنوان عامل ازدحام و اخلال در نظم بازار وسط کشیده شد.
برابر با گزارش مطبوعات در سال 36 ، هشتاد هزار اتومبیل در سطح شهر تهران در حال تردد بودند.
رساله در آداب جنگ و قانون مشق نظام در ایران دوره قاجار به کوشش یوسف بیگ باباپور و مینا آقازاده در 92 صفحه از سوی منشور سمیر و انجمن تاریخ پژوهان مراغه در سال 93 منتشر شده است.