
تو را با اشک روایت میکنم
اسرا البحیصی برای اهل خبر نامی آشناست. او خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم است، اما این عنوان نمیتواند همه آنچه را که به واسطه مسئولیت این شغل بر شانههای او سنگینی میکند، به طور کامل بیان کند.
اسرا البحیصی برای اهل خبر نامی آشناست. او خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم است، اما این عنوان نمیتواند همه آنچه را که به واسطه مسئولیت این شغل بر شانههای او سنگینی میکند، به طور کامل بیان کند.
مگر میشود شب یلدا باشد و حالمان خوب نباشد؟ شب یلدایی که بهانهای است برای جمع شدن بزرگترها، اقوام و فامیل کنار هم. از شما چه پنهان که یلدا یکی از شبهایی است که خودم خیلی آن را دوست دارم. فقط به دلیل خاطرات قشنگی که بزرگترها برای ما تعریف میکنند. برای آن فال حافظی که چاشنی شب یلدای ماست.
همه ما از گذشته خود به نوعی یاد میکنیم. برخی ممکن است گذشته را در آلبوم عکسهای خانوادگی که محصور کردهاند، یادآوری کنند و بعضی دیگر در یادداشتها و خاطرات مکتوبی که در دفترچههایشان با قلم دوران جوانیشان گره خورده به نمایش بگذارند و برخی نیز خاطرات را در فیلمها و مجموعههایی که در آن دوران برایشان ماندگار بوده جستوجو کنند.
رادیو یکی از قدیمیترین و تاثیرگذارترین رسانههایی است که همواره مخاطبان بسیاری دارد؛ شنوندههایی که با صدای گویندهها در ذهنشان تصویرسازی میکردند. دراین میان هنرمندان بسیاری را هم میتوان نام برد که شهرتشان را مدیون این رسانه هستند و با فعالیت در رادیو بود که پلههای پیشرفت و ترقی را یکییکی طی کردند و بعد از مدتها مخاطبان توانستند در کنار صدا، با سیمای آنها نیز آشنا شوند.
هرروز که پایداری غزه در دریای خون و آتش و بیرحمی و ستمگری باور نکردنی و وحشیگری کممانند ادامه مییابد، جاودانگی و عظمتش دامنه دنیا را درمینوردد و جهان ملکوت و ابدیت را فرامیگیرد. گویی فرشتگان هم فراموشش نمیکنند و تحت معرفت بیبدیل عاشورا، نمایی از آن را بهیادشان میاندازد و دربرابر آمیزه مظلومیت و قدرت حقطلب، وجهی از حرملهوارگی رژیم غاصب اشغالگر و خونریزی انسان بسیار جاهل و ابلیسگرا را منزجرشان میکند.
قدیمترها، چادر مادرمان را برمیداشتیم و خیمه میزدیم، دست میبردیم بالا و شبیه زنجیرزنها عمل میکردیم. پسربچهها راه میافتند توی کوچه تا پول جمع کنند و یک هیات کوچک بزنند.
دگرگونسازی تجربههای دیگر و برآوردن الگویی جدید برای برنامهسازی، امری مسبوق به سابقه است. ما در زمینه خواندن و خوانندگی در دنیای رسانهای امروز و بهویژه در تلویزیون، برنامههای مختلفی در ایران و جهان داشتهایم. غالب این برنامهها، به تکخوانی مرتبط است اما در سالهای اخیر ما شاهد جمع خوانیهای بسیاری در قالب سرود بودهایم. این سرود خوانیها که پیشتر بهصورت بسیار آشنایی در حوزه تواشیح با مضامین قرآنی و دینی، بروز پیدا کرده بود بهتازگی با محتواهای دیگر و با اشکال متفاوتی تولید و پخش شده است.
سریال طنز «موجوصخره» دومین تجربه جدی مجید صالحی در سریالسازی است که با فرمول جدیدی توسط این کارگردان ساخته شد تا بتواند طنز تلویزیونی را با رنگولعابی متفاوت نسبت به دیگر آثار طنز به تصویر بکشد.
تازهترین ساخته احمد معظمی با نام «بازپرس» به تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی از شبکه یک آغاز شده است.
رواج شادی در هر جامعهای از مهمترین اهداف رسانههای ملی و مردمی است. در عصر حاضر کشمکش بین فضای مجازی و دیگر رسانهها موضوعی جدی است. شبکههای اجتماعی زندگی روزمره افراد را بدون سانسور و با هدف ایجاد مخاطب و اغلب کسب درآمد به نمایش میگذارند. این نمایش از زندگیها تا حدود زیادی خلافواقع و اغراق شده است.