رادیو تلاوت شبکهای جوان است
علی بخشی زاده معاون صدا یادداشتی برای شبکه های رادیویی نوشته است.
علی بخشی زاده معاون صدا یادداشتی برای شبکه های رادیویی نوشته است.
همه آنهایی که سری اول «نجلا» را دیدهاند میدانند با قصهای عاشقانه مواجه هستند که در بستر مقطعی از تاریخ معاصر رخ میدهد. این سریال را میتوان در ذیل آثاری قرار داد که به «عاشقانه تاریخی» معروف شدهاند. قصه «نجلا» از یک سو به سویههای تاریخی خود متکی است که آن را در دو لایه میتوان ردیابی کرد. یکی رخداد اربعین سرخ و دیگری تاریخ معاصر در اواخر دهه ۵۰ و اوایل انقلاب. بر همین مبنا نوع پوشش و حتی لهجه جنوبی شخصیتها هم متأثر از این ویژگی تاریخی است و شاید با لهجه اکنون آبادان و خرمشهر کمی متفاوت باشد.
یک کارشناس و تحلیلگر حوزه بین الملل درباره نقش رسانه گفته است.
در روزگار اخیر توجه به زبان پارسی در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته و این امیدوارکننده است اما در برنامهها همچنان گاهی واژگان بیگانه از زبان مجریان به کررات شنیده میشود. با این روند پرسش این است که چه باید کرد و راه چیست؟
سال ۱۴۰۰، به عنوان آخرین سال قرن چهاردهم، با همه فراز و نشیبهایش تمام شد و با فرا رسیدن بهار طبیعت و سال ۱۴۰۱ رادیو و دست اندرکاران آن با رسالتهایی مهمتر و بزرگتر از قرنی به قرن دیگر گامبرمیدارند.
جنگ پدیدهای زشت و ناپسند است که آسیبهای غیرقابل جبرانی برجای میگذارد اما ازجمله رخدادهایی است که هر از چندی، جامعه بشری به آن گرفتار میشود. یکی از این بحرانها منازعه روسیه و اوکراین است که بعد از چند سال آرامش نسبی با مداخله آمریکا، انگلیس و رژیمصهیونیستی دوباره شعلهور شد و قطعا تاوان این خونریزی را بیش از هر کسی، مردم اوکراین خواهند پرداخت.
این روزها همه ما درباره فضای مجازی مطالب بسیار زیادی شنیده و خواندهایم اما اولین نکتهای که با شنیدن این فضا به ذهن میآید، خبرهای کذب و نادرستی است که در این فضا دست به دست میچرخد.
برنامههای تلویزیونی و پلتفرمها همیشه بهدنبال راهی برای جذب حداکثری مخاطب هستند و حال مهم اینکه مخاطبان، میان انبوهی از تولیدات تصویری سراغ چه محتوایی میروند؟ تجربه برنامهسازان در سراسر دنیا نشان داده برنامههای گفتوگومحور(تاکشو) یکی از آن مواردی است که همیشه بابمیل مخاطببوده و حتی گاه شدت این علاقه بهحدیشده که شاهد پخش و تولید این برنامهها با سالها قدمت و در قسمتهای طولانی و دنبالهدار هستیم.
دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی و استاد دانشگاه، در یادداشتی که در هفته نامه صداوسیما به چاپ رسیده است از نقش راهبردی رسانههای عمومی در مواجهه با بحرانهای فراگیر ملی نوشت.