
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، آش قلیه یک نوع آش محلی است که در این فصل خوردن آن بسیار دل چسب است.
نخود 175 گرم
لوبیا قرمز 175 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سبزی (شامل نعناع، تره، جعفری، گشنیز و خلواش) 1 کیلو
پیاز متوسط رنده شده 2 عدد
کشمش 250 گرم
هویج و چغندر 500 گرم
قیسی 300 گرم
آرد برنج 1 لیوان
آبغوره 1 و 1/2 لیوان
شکر 2 قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بررسی کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است