
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمکستان
مواد لازم دلمه فلفل و بادمجان
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
برنج : 5/1 پیمانه
لپه : 2/1 پیمانه
پیاز : 1 عدد
سبزی معطر : نیم کیلو
سرکه یا آبلیمو : 5 تا 6 قاشق غذاخوری
شکر : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
ادویه : 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه : 1 قاشق مر باخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
گوجه ، فلفل و بادمجان : جمعا 6 عدد
طرز تهیه دلمه:
ابتدا دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم ، بعد گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم ، رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم.
در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان