در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
مواد لازم برای سس لیمو
تخم مرغ :3 عدد بزرگ
زرده تخم مرغ:3 عدد
شکر :1/2 فنجان
رنده پوست لیمو :2 قاشق غذاخوری
آب لیمو :1/2 فنجان
نمک:1/2 قاشق چایخوری
کره:250 گرم
طرز تهیه سس لیمو
در ظرفی آب لیمو را به همراه پوست لیمو ، نمک ، شکر ، تخم مرغ و زرده تخم مرغ مخلوط کنید و روی بخار آب ( کتری یا سماور ) قرار دهید و 5 دقیقه مدام هم بزنید تا کف کند و غلیظ شود.
بعد از اینکه سس قوام دار شد آن را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره خوب ذوب شود.
سپس سس آماده شده را از روی صافی رد کنید و در ظرف در دار بریزید تا خنک شود . این سس را میتوانید یکماه در فریزر و 5 روز در یخچال نگه دارید.
سس لیمو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد