
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
مواد لازم:
نارنج:به مقدار لازم
طرز تهیه رب نارنج
نارنج ها را از وسط نصف کنید و آب آن را با دستگاه آبمیوه گیری بگیرید.
سپس آنها را از صافی رد کنید تا هسته و پوسته اضافه آن گرفته شود.
آب نارنج صاف شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاملا غلیظ شود.
بعد از خنک شدن آنها را در بطرها و ظرف های تمیز و خشک بریزید.
رب نارنج جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید