دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازسر آشپز پاپیون
مواد لازم:
پوست پسته (تازه باشد)
۲۵۰ گرم
شکر
۵۰۰ گرم
آب
۱/۱/۲ پیمانه
آبلیمو
۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته
۱/۴ پیمانه
گلاب
۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱
پوستهای اول پسته تازه را به کمک چاقو یک برش میزنیم و با یک فشار کوچک پوست را از پسته جدا میکنیم و پوست پسته ها راخوب میشوریم
۲
پوست پسته های شسته را به مدت ۲ساعت در آب سرد همراه با تکه های یخ میگذاریم بماند تا تلخی اش را پس بدهد.
۳
یک قابلمه آب جوش می آوریم و پوست پسته ها را که در صافی ریختیم به آب جوش اضافه میکنیم تا شوک وارد شود و تلخی پوست پسته از بین برود و به مدت ۵دقیقه میگذاریم بجوشد و بعد در صافی میریزیم.
۴
این کار را ۳بار انجام میدهیم و بعد پوست پسته را میچشیم چنانچه تلخ بود یک بار دیگر هم انجام میدهیم.
۵
برای درست کردن شربت شکر وآب را در قابلمه میریزیم و روی شعله میگذاریم هم میزنیم تا حل شود و بجوشد سپس جوهر لیمو یا آبلیمو و گلاب و زعفران را داخل شیره میریزیم.
۶
سپس پوست پسته ها را داخل شیره میریزیم و در قابلمه را باز میگذاریم تا مربا به آرامی بجوشد و قوام بیاید حدود نیم ساعت سپس خلال پسته را اضافه میکنیم تا کمی بجوشد،هر چقدر خلال بیشتر باشد مربا خوشمزه تر میشود.
۷
برای اینکه بدانیم مربا قوام آمده یک قاشق از مربا را داخل ظرفی کوچک ریخته و داخل فریزر میگذاریم تا خنک شود سپس ظرف را کج میکنیم اگر شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید بجوشد ولی اگر شیره به آرامی توی ظرف حرکت کند شیره قوام آمده،اگر شیره قوام نیامده باشد مربا کپک میزند یا ترش میشود.
۸
گاز را خاموش میکنیم و درب قابلمه را دمکنی میگذاریم و اجازه میدهیم مربا سرد شود و بعد داخل شیشه میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد