در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
مواد لازم:
پیاز درشت دو عدد
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه
بادمجان پنج عدد
سیب زمینی پنج عدد
کره دو قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی پنج عدد
فلفل دلمه ای بزرگ دوعدد
مرحله اول
برای طرز تهیه یتیمچه ابتدا باید بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید مقداری نمک روی آنها بریزید و حدود نیم ساعت آنها را کنار بگذارید تا نمک طعم تلخی آنها را به خوبی بگیرد و سپس آنها را خوب بشویید تا نمک آنها از بین برود و بادمجانها شور نباشند.
مرحله دوم
روغن یا کره را درون یک قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید. پیازهایتان را نگینی خرد کنید و درون روغن بریزید و آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.
گوجه فرنگیها را به صورت حلقهای برش دهید و بعد از سرخ شدن پیازها گوجهها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوجهها آب بیندازند.
مرحله سوم
بعد از گذشت حدود ۵ دقیقه بادمجانها را روی گوجه به صورت مرتب بچینید. فلفل دلمهایهایتان را نگینی ریز و سیب زمینیها را به صورت حلقهای خرد کنید. فلفلها را روی بادمجانها بریزید و بعد از آن سیب زمینیها را به صورت مرتب روی آنها بچینید.
در آخرین مرحله رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا رب کاملا در آن آب شود و به آن نمک، فلفل و زرد چوبه بزنید. سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید و مقدار بسیار کمی روغن نیز روی آنها بریزید. در قابلمه را روی آن قرار دهید و حدود 30 تا 40 دقیقه اجازه دهید تا مواد پخته شوند و یتیمچه شما آماده شود.
بعد از آماده شدن آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: