
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره
مواد لازم
۱ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ الی دو حبه سیر
۱ پیمانه ماست
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
۱/۲ قاشق چایخوری زیره سیاه
۱/۲ قاشق مربا خوری پودر کاری
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه خورش ماست هندی
ابتدا نصفی از یک عدد پیازی که داشتیم رو خورد کرده و با روغن تفت میدیم. در صورتی که این غذا روغن بیشتری داشته باشه لذیذ تر میشه.
وقتی پیاز نرم شد و پخت و کمی تغییر رنگ داد بهش زرچوبه و فلفل اضافه کرده و سینه مرغ رو هم که خورد کردیم داخلش میریزیم و مواد رو با هم تفت میدیم.
بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی و زیره رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم سرخ بشه و از خامی دربیاد.
تا رب سرخ میشه سس خورش رو درست میکنیم به این ترتیب که نصف باقیمانده پیاز، جعفری، سیر و ماست رو داخل غذا ساز میریزیم
غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد خوب خورد شده و یکدست بشن.
حالا سس رو به مرغ اضافه کرده و نمک هم میریزیم و مواد رو در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
حدود نصف تا یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ذرش رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشتمون با حرارت ملایم بپزه و جا بیوفته.
در یک ربع انتهایی پخت پودر کاری رو هم اضافه میکینم.
حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و آبش رو بکشه
در نهایت خورش خوشمزه ما حاضره و میتونیم با برنج سروش کنیم … نوش جان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید