
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره
مواد لازم
۱ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ الی دو حبه سیر
۱ پیمانه ماست
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
۱/۲ قاشق چایخوری زیره سیاه
۱/۲ قاشق مربا خوری پودر کاری
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه خورش ماست هندی
ابتدا نصفی از یک عدد پیازی که داشتیم رو خورد کرده و با روغن تفت میدیم. در صورتی که این غذا روغن بیشتری داشته باشه لذیذ تر میشه.
وقتی پیاز نرم شد و پخت و کمی تغییر رنگ داد بهش زرچوبه و فلفل اضافه کرده و سینه مرغ رو هم که خورد کردیم داخلش میریزیم و مواد رو با هم تفت میدیم.
بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی و زیره رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم سرخ بشه و از خامی دربیاد.
تا رب سرخ میشه سس خورش رو درست میکنیم به این ترتیب که نصف باقیمانده پیاز، جعفری، سیر و ماست رو داخل غذا ساز میریزیم
غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد خوب خورد شده و یکدست بشن.
حالا سس رو به مرغ اضافه کرده و نمک هم میریزیم و مواد رو در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
حدود نصف تا یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ذرش رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشتمون با حرارت ملایم بپزه و جا بیوفته.
در یک ربع انتهایی پخت پودر کاری رو هم اضافه میکینم.
حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و آبش رو بکشه
در نهایت خورش خوشمزه ما حاضره و میتونیم با برنج سروش کنیم … نوش جان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد