
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
مواد لازم:
تمشک:نیم کیلو
شکر:700 گرم
آب:2 لیوان
تهیه مربای تمشک
ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر غلیظ شود.
بعد تمشک را داخل شهد غلیظ شده بریزید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.سپس شعله را خاموش کنید تا مربا سرد شود .
مربای آماده را داخل ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
اگر هم بخواهید از آن شربت تهیه کنید باید مقدار شکرتان را بیشتر کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای تمشک
مربای تمشک جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مربای تمشک را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد