مربای تمشک خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه مربای تمشک خانگی

برای درست کردن “مربای تمشک” خوشمزه ابتدا شکر را با آب درون یه قابلمه لعابی بریزید و بگذارید تا قوام بیاد. سپس تمشک را به شکر قوام آمده اضافه کنید...
کد خبر: ۱۲۹۱۳۵۶

طرز تهیه مربای تمشک خانگی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد  لازم:


تمشک:نیم کیلو

شکر:700 گرم

آب:2 لیوان

طرز تهیه مربای تمشک خانگی

 

 تهیه مربای تمشک

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر غلیظ شود.

بعد تمشک را داخل شهد غلیظ شده بریزید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.سپس شعله را خاموش کنید تا مربا سرد شود .

مربای آماده را  داخل ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 اگر هم بخواهید از آن شربت تهیه کنید باید مقدار شکرتان را بیشتر کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای تمشک

مربای تمشک جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مربای تمشک را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .

طرز تهیه مربای تمشک خانگی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها