
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور (یا هر بیسکوییتی که دوست دارید مثل اوریو: ۲ بسته
تخم مرغ: ۲ عدد در دمای محیط
شکر: ۱ لیوان فرانسوی
شیر سرد: ۴ لیوان فرانسوی
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
آرد نول یا آرد همه منظوره یا آرد سفید: ½ لیوان فرانسوی
کره نرم شده: ۶۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
خامه صبحانه یا خامه زده شده: ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو یا نسکافه: ۳ قاشق غذاخوری
گردو ریز خرد شده: ½ لیوان فرانسوی
موز: به میزان دلخواه
دسر پان اسپانیایی را هم میتوانید به صورت تک نفره و در پیاله یا لیوان برای هر نفر درست کنید و هم به صورت یک تکه و قالبی در یک همان ظرفی که میخواهید دسر را با آن روی میز بیاورید و سرو کنید. در هر دو صورت ابتدا باید ابتدا در یک کاسه تخممرغهایی که به دمای محیط رسیدهاند و خیلی سرد نیستند را بشکنید و شکر را به آنها اضافه کنید. با همزن دستی یا برقی به مدت ۲ الی سه دقیقه و با دور تند این ترکیب را هم بزنید تا رنگ آن به کرم تغییر کنید و یک حالت کشدار و کرمی و کمی هم غلیظ پیدا کند. حالا شیر سرد را در دو مرحله به این ترکیب کرمی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا شیر با این ترکیب خوب مخلوط شود.
در مرحله بعد نشاسته و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود. مخلوط را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و ته نگیرد. مواد داخل قابلمه باید از فرنی هم غلیظتر شود و غلظتی شبیه ماست چکیده پیدا کند. در مرحله بعد و زمانی که به غلظت مورد نظر سس دسر پان اسپانیا رسیدید آن را از روی شعله گاز بردارید و بلافاصله کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
½ لیوان از سس را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس پودر کاکائو یا پودر نسکافه را به باقی مانده سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حسابی صاف و یکدست شود. کف قالب مورد نظر را (در اینجا میخواهیم یک دسر قالبی و یکدست داشته باشیم) با کمی کره چرب کنید. بیسکوییتهای پتی بور را کف قالب در یک لایه بچینید و یک لایه سس را روی آن بریزید و مقداری موز برش زده و گردوی خرد شده بریزید. مواد را با ته قاشق روی بیسکوییتها صاف کنید. به همین ترتیب لایههای بعدی را بچینید. در مرحله آخر روی بیسکوییت و سس و ترکیب گردو و موز، ۱/۲ لیوان سس که کنار گذاشته بودید را با کمی سس شکلات (شکلات را به روش بن ماری آب کنید) ترکیب کنید و بریزید و با ته قاشق صاف کنید. در صورت تمایل روی دسر را با هم با پودر کاکائو یا نسکافه تزیین کنید.
دسر پان اسپانیایی را به مدت ۶ الی هشت ساعت باید در یخچال بگذارید تا حسابی سرد شود و طعمدار شود. این دسر هر چه بیشتر در یخچال بماند و سردتر شود طعم لذیذتری پیدا میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید
خانمگل جام ملتهای آسیا در گفتوگو با «جامجم»: