سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
مواد لازم:
سس مایونزیک فنجان
خامه ترشنصف فنجان
پیازچهنصف قاشق چایخوری
جعفرینصف قاشق چایخوری
شویدنصف قاشق چایخوری
پودر سیریک چهارم قاشق چایخوری
پودر پیازیک چهارم قاشق چایخوری
نمکیک هشتم قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاهپودر فلفل سیاه
مرحله اول
پازیچه، جعفری و شوید باید خشک شده باشند. میتوانید آنها را خرد کرده و بگذارید در محیط اتاق چند روز بمانند تا خشک شوند. در یک کاسه بزرگ، سس مایونیز، خامه ترش، پیازچه خشک شده، جعفری خشک شده، شوید خشک شده، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل را مخلوط کرده و هم بزنید.
مرحله دوم
روی کاسه یک درب بگذارید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا سس رنچ خانگی شما آماده است.
نکات
اگر دوست دارید سس رنچ آبکیتر باشد و غلظت کمتری داشته باشد، به آن شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.
در تهیه سس رنچ خانگی، میتوانید از محصولات لبنی پرچرب استفاده کنید. این اتفاق باعث خوشمزهتر شدن سس رنچ خواهد شد.
با توجه به اینکه سس را با چه چیزی سرو میکنید، میتوانید غلظت سس را کم یا زیاد کنید. به طور مثال اگر سس رنچ را با سالاد سرو میکنید، میتوانید غلظت آن را کم کرده و اگر از آن به عنوان دسر در کنار سبزیجات استفاده میکنید، میتوانید غلظت آن را کمی بیشتر کنید.
برای کم کردن غلظت سس رنچ، میتوانید کمی آب، شکر یا روغن کانولا به آن اضافه کنید.
برای خوشایندتر کردن مزه این سس آمریکایی، میتوانید به آن یک قاشق چایخوری آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.
در تهیه این سس، میتوانید از ماست یونانی به جای خامه ترش استفاده کنید. خامه ترش چربی و کالری بیشتری دارد، در صورتی که ماست یونانی پروتئین بیشتری دارد. اگر مزه ماست یونانی را دوست دارید، میتوانید به جای خامه ترش به سس خود ماست یونانی اضافه کنید.
این سس هیجانانگیز را میتوانید تا یک هفته در ظرف درب بسته در یخچال نگه دارید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد