
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
مواد لازم:
225 گرم:سیب زمینی شیرین نگینی خرد شده
¼ قاشق چایخوری:نمک
نصف پیمانه:هویج خرد شده
600 گرم:سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده
دو قاشق چایخوری:روغن زیتون
نصف پیمانه:پیاز خرد شده
نصف پیمانه:کرفس خرد شده
225 گرم:قارچ خرد شده
2/3 پیمانه:سس باربیکیو
400 گرم:خمیر آماده پای
یک عدد:تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری:آب
ابتدا سیب زمینی و هویج را با مقداری نمک و آب بپزید. سپس آبکش کنید.در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید.
پیاز را خرد کرده و در تابه دیگر تفت دهید. قارچ را افزوده و کرفس را هم بریزید و 10 دقیقه تفت دهید.سبزیجات را روی مرغ بریزید ، سپس هویج ، سیب زمینی و سس باربیکیو را افزوده و چند دقیقه با هم بپزید.
در این فاصله روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر پای را روی آن باز کنید. سپس آن را به شکل نواری مساوی و باریک برش بزنید.مواد را در ظرف های سفالی بریزید و روی آن را با نوار های خمیری بپوشانید.
تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و یک قاشق آب بریزید و هم بزنید.به کمک یک قلمو تخم مرغ را روی خمیر بمالید و آن ها را در فر بگذارید تا برای 15 تا 20 دقیقه پخته و برشته شود.
بعد از اینکه سطح خمیر طلایی شد از داخل فر خارج کرده و سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید