علیرضا منادی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با تسنیم در پاسخ به این پرسش که آیا طرح رتبهبندی معلمان از سوی دولت به مجلس ارائه شده است، اظهار داشت: بررسی طرح رتبهبندی معلمان در کمیسیون اجتماعی دولت تصویب و دیروز نیز در هیئت دولت بررسی و مقرر شد در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری بررسی شده و برای اجرا ابلاغ شود و دیگر به مجلس ارائه نشود.
وی افزود: افزایش ارتقای کیفیت معیشت و آموزش و پژوهش معلمان اهداف اصلی طرح رتبهبندی است و در قالب این طرح فرهنگیان به چهار گروه تقسیمبندی میشوند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: رتبه نخست در طرح رتبهبندی معلمان شامل 70 درصد آنها میشود که مواردی همچون 5 سال سابقه معلمی و گذراندن دورههای آموزشی از شروط آن است، فرهنگیانی که در رتبه نخست ساماندهی شوند، به میزان حقوق دریافتی آنها 450 تا 500 هزار تومان اضافه میشود. رتبههای بعدی شامل رتبههای دو، سه و چهار است که فرهنگیان با توجه به مدرک تحصیلی، سابقه کار و سوابق پژوهشی همچون تهیه مقاله و تألیف کتاب در این گروهها دسته بندی میشوند.
منادی ادامه داد: رتبه چهار بالاترین سطح در طرح رتبهبندی معلمان است و افرادی که در این رتبه ساماندهی شوند، تا سه برابر فوقالعاده شغل را دریافت خواهند کرد و حقوق آنها به 4 میلیون تومان در ماه خواهد رسید.
وی بیان کرد: یکی از درخواستهای ما این است که در طرح رتبهبندی تمهیداتی فراهم شود که طی دورههای ضمن خدمت بهعنوان امتیاز برای معلمان محسوب شود.
سیدمحمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش نیز طی هفته جاری از پایان بررسی طرح رتبهبندی معلمان در کمیسیون اجتماعی دولت خبر داد و گفت: در این طرح، فرهنگیان بر اساس تجربه، مدرک تحصیلی و تلاش در حوزههای علمی، پژوهشی و حرفهای امتیازاتی را کسب میکنند و بر این اساس فوقالعاده شغل آنها متناسب با امتیازات کسبشده افزایش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: امیدواریم در روزهای باقیمانده سال 93 طرح رتبهبندی معلمان برای بررسی و تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شود و از مهر 94 مرحله عملیاتی آن آغاز شود. افزایش حقوق ناشی از اجرای طرح رتبهبندی معلمان 100 یا 150هزار تومانی که اعلام میشود، نیست بلکه فردی که موفق به کسب رتبه یک شود که شرایط آن نیز بسیار ساده است 70 درصد فوقالعاده شغل آن افزایش مییابد.
بطحایی ادامه داد: معلمان درخواست دارند که حقوق آنها همانند کارکنان سایر وزارتخانهها شود و در قانون خدمات کشوری شرایط و ضوابطی وجود دارد که کارکنان آموزش و پرورش میتوانند مانند کارکنان سایر وزارتخانهها از آن استفاده کنند اما تفاوت میان کارکنان آموزش و پرورش با کارکنان دولت بهدلیل این است که کارمندان سایر نهادها بهدلیل برخی قوانین خاص از امتیازاتی بهرهمند میشوند که منجر به افزایش دریافتی آنها میشود در حقیقت در دستگاههایی که منابع آنها اجازه میدهد، خدمات رفاهی بیشتری ارائه میشود و کمک هزینه رفاهی بیشتری به کارکنان خود ارائه میکنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت
كارگر عزیز
هرچند شغلت كارگری نیست تمام شغلهای شیفتی ۲۴ ساعت كار و۲۴ ساعت استراحت دارند از پرستار گرفته تا نیروی انتظامی ، یعنی شش ماه از سال تعطیلند
معلما فقط تعطیلیشون پشت سر همه و اسمشون بد در رفته
درحقیقت كسی دوست نداره معلم جایگاه مناسبی داشته باشه و از انتخاب فانی به عنوان وزیر میشه اینو فهمید