تجارت صنعتی در بستر بازارهای بین المللی

تجارت صنعتی در بستر بازارهای بین المللی

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳ | نظر

قطعا ماهیت بازارهای بین المللی و داخلی ومناسبات جاری در آنها با یکدیگر تفاوتهایی اساسی دارد. درک این تفاوتها به صنعتگران امکان می دهد تا ضمن تسلط بر بازارهای هدف، مانع از خلط قواعد فعالیت در این حوزه ها و تمرکززدایی بازدارنده در مسیر تولید و عرضه موثر کالاهای خود در بازارهای بین المللی شوند.

اجلاسیه پیشرانان صنعت و معدن؛ مصداق رونق تولید با مشارکت مردم | کلینیک‌های صنعتی، بستری برای حضور دانش‌بنیان در شهرک‌های صنعتی

سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن عنوان کرد:

اجلاسیه پیشرانان صنعت و معدن؛ مصداق رونق تولید با مشارکت مردم | کلینیک‌های صنعتی، بستری برای حضور دانش‌بنیان در شهرک‌های صنعتی

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸ | نظر

رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن، با بیان اینکه ۶۰۰ پیشران توسعه صنعت و معدن در اجلاسیه پیشرانان صنعت و معدن حضور دارند و بیش از هزار بنگاه اقتصادی مشارکت خواهند داشت، گفت: این اجلاسیه یکی از مصادیق رونق تولید با مشارکت مردم محسوب می‌شود.

مداخله دولت در اقتصاد، معضل یا راهگشا؟

مداخله دولت در اقتصاد، معضل یا راهگشا؟

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱ | نظر

مداخله دولت در اقتصاد ایران، همواره مورد بحث و بررسی کارشناسان و سیاست‌گذاران قرار گرفته است. در یک طرف ماجرا عده‌ای با تأکید بر این مداخلات، آن را عاملی جهت حمایت از تولید داخل، ایجاد اشتغال و کاهش وابستگی به واردات عنوان می‌کنند.

عبور از درآمدهای نفتی

عبور از درآمدهای نفتی

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱ | نظر

مالیات عمده‌ترین منبع تأمین‌کننده مخارج دولت‌هاست. علاوه‌براین، دولت با اخذ مالیات و جمع‌آوری و هدایت آن در جهت انجام سرمایه گذاری‌های زیربنایی، نقش بسزایی را در توسعه اقتصادی ایفا می‌کند.

رمز پایداری درآمدهای مالیاتی

«جام‌جم»آخرین وضعیت درآمدهای مالیاتی در شش ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند

رمز پایداری درآمدهای مالیاتی

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶ | نظر

کارایی نظام مالیاتی کشور در وهله نخست با متر و معیار درآمدهایی که به‌صورت عادلانه و مطابق قوانین برای بودجه کشور وصول می‌کند ارزیابی و سنجیده می‌شود. وصول درآمدهای مالیاتی توسط سازمان امور مالیاتی کشور در سال‌های اخیر با جهش قابل‌ملاحظه‌ای همراه بوده است.

گرانی مخصوص!

گرانی مخصوص!

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱ | نظر

شامگاه روز یکشنبه و در دقایق پایانی ۲۷ آبان ماه(ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه شب) خودروسازان جاده مخصوص با انتشار اطلاعیه‌ای در سامانه کدال، از گران‌شدن محصولات خود خبر دادند. دو خودروساز بزرگ کشور با استناد به دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری شورای رقابت، و مجوز اخذ‌شده از مراجع ذی‌صلاح، تغییر قیمت (اصلاح‌شده) کارخانه‌ای خودرو را اعلام کردند.

کمبود سوخت، نیروگاه‌ها را خاموش کرد

کمبود سوخت، نیروگاه‌ها را خاموش کرد

۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱ | نظر

خاموشی‌های پی‌در‌پی ازیک‌سو و کاهش دما ازسوی دیگر موجب نگرانی برای مردم شده که مبادا ساعت خاموشی‌ها افزایش پیدا کند.اگرچه وزارت نفت زیربارکاهش سوخت تحویلی به نیروگاه‌ها نمی‌رود اما ابتدای پاییزسال‌جاری بودکه ساناز جعفرزاده، مدیرکل دفتربرنامه‌ریزی وبهره‌برداری تولیدشرکت برق حرارتی اعلام کردکه چنانچه سوخت زمستانی نیروگاه‌ها به‌طور کامل تأمین نشود،زمستانی سخت درپیش خواهدبود.

ظرفیت‌سازی بدون بهره‌برداری

ظرفیت‌سازی بدون بهره‌برداری

۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴ | نظر

فضای کسب و کار و محیط اقتصاد ایران وضعیت مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی ندارد و تولیدکنندگان از گذشته تا‌کنون با مشکلات زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ این در حالی است که تولید و تولیدکننده در سایر کشورها جایگاه ویژه‌ای دارد و دولت‌ها همواره تلاش می‌کنند از ظرفیت‌های کشورهای خود در جهت رشد تولید استفاده کنند؛ به نوعی تولید در این کشورها جایگاه نخست را دارد. رشد تولید در کشور سبب افزایش ثروت و ایجاد اشتغال خواهد شد.

پشت پرده گرانی برنج

پشت پرده گرانی برنج

۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰ | نظر

طی چند‌ماهه اخیر شاهد اختلاف شدید بین مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و انجمن واردکنندگان برنج بوده‌ایم، به‌طوری‌که این وزارتخانه معتقد بود با توجه به افزایش تولید برنج در کشورمان و رسیدن عدد آن به دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن، بازار برنج نیازی به واردات ندارد.

لبنیات؛ توانمند و ارزآور

لبنیات؛ توانمند و ارزآور

۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۶ | نظر

طی سه سال اخیر در میان محصولات کشاورزی، صادرات محصولات شیلاتی و لبنی بیشترین میزان ارزآوری را در کنار صادرات پسته داشته به‌طوری‌که تنها در سال گذشته حجم صادرات فرآورده‌های لبنی به ۵۵۱ هزار تن به ارزش۷۳۳ میلیون دلار رسید که نشان‌دهنده آن بوده که صادرات این محصولات از اهمیت زیادی برخوردار است.

بنگاه‌داری بانک‌ها، آفت تولید

بانک‌ها پس از جذب سپرده‌های مردم، منابع را به سمت بنگاه‌های خود می‌برند و سهم تأمین مالی بخش تولید کاهش می‌یابد

بنگاه‌داری بانک‌ها، آفت تولید

۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۸ | نظر

ناترازی نظام بانکی کشور، یکی از چالش‌ها و مهم‌ترین مشکلات اقتصاد ایران است و بانک‌ها به‌جای این‌که تأمین مالی بخش اقتصاد را انجام دهند، منابع بانکی را به‌سمت بنگاه‌های خود می‌برند که بیشتر این بنگاه‌ها زیان‌ده هستند و سهمی برای بخش تولید نمی‌ماند. به‌همین دلیل نظام بانکی نیازمند اصلاح است.