صندوق بین المللی پول:
رشد اقتصادی ایران به ۵.۴ درصد افزایش یافت
صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود از رشد قابل توجه ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد.
صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود از رشد قابل توجه ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد.
دریای سرخ از دیدگاه بسیاری از کارشناسان جغرافیایی بهعنوان مسیر حیاتی برای انتقال انرژی و نیرو در منطقه غربآسیا و شمالآفریقا تلقی میشود. این دریا درواقع یکی از شاهراههای اصلی حملونقل بینالمللی بوده که میتواند نقش گستردهای را در اقتصاد جهان ایفا کند. بااینحال اما اکنون بهدلیل تحرکات منطقهای، میزان تجارت از این شاهراه کاهش یافته و هزینه تجارت برای حامیان صهیونیستی با افزایش روبهرو بوده که در این گزارش به بررسی این موضوع میپردازیم.
بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ را ۴.۲ درصد اعلام کرد بالاتر از متوسط جهانی بوده است.
بلندپروازی امارات این است میخواهد شبیه سنگاپور شود؛ یعنی با تکیه بر قدرت اقتصادی آسیبپذیری جغرافیاییاش را جبران کند. برای تحقق این هدف قراردادهای تجاری زیادی بسته، در پروژههای خارج از کشور سرمایهگذاری و خود را به مقصد گردشگری و ترانزیتی جهان تبدیل کرده است.
با آغاز فصل سرد در قاره اروپا و افزایش قابل توجه تعرفه گاز و برق در اکثر کشورهای این قاره، دولتها با حذف بستههای حمایتی از مصرف کنندگان در پی ترغیب شهروندان به کاهش مصرف انرژی هستند.
«بریکس » یک گروه اقتصادی است که خبر عضویت ایران در آن نیز چندی پیش تیتر رسانههای جهان شد. این موضوع در حالی اتفاق افتاد که هیچتوافقی با غرب انجام نشده بود و خبری از عضویت در افایتیاف نیز نبود.
بحران خاورمیانه و جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین نرخ کرایه حمل دریایی را به شدت افزایش داده است.
فائو گزارش داد بیش از ۵۷۰ هزار نفر یعنی تقریبا یکچهارم ساکنان نوار غزه بر اثر جنگ و وارد نشدن مواد غذایی گرسنگی میکشند.
صهیونیستها پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی در بُعد اقتصادی با آسیبهای جدی مواجه شده اند.
ضرر ۵۴ میلیارد دلاری، افزایش سه برابری نرخ بیکاری، آمار صفر گردشگری از جمله بحرانهایی هستند که این روزها رژیم صهیونیستی با آن رو به روست.