غذاهای ایرانی
طرز تهیه عدسی؛ رژیمی و مقوی
خانهنشینی بهخاطر کرونا هرچند سختیهایی دارد و اضطراب و استرس زیادی را هم به همراه دارد اما میتواند به ما کمک کند تا بدن خود را در مقابل این ویروس مقاوم کنیم.
خانهنشینی بهخاطر کرونا هرچند سختیهایی دارد و اضطراب و استرس زیادی را هم به همراه دارد اما میتواند به ما کمک کند تا بدن خود را در مقابل این ویروس مقاوم کنیم.
فلافل به عنوان یکی از محبوبترین غذاها در کشورهای عربی و شرقی، در ایران نیز طرفداران خاص خود را دارد. طبخ این غذا در خانه کار سختی نیست.
از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که میتواند در برنامه غذاییتان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.
اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.
تهچین معمولا غذایی است که خیلی به آن توجه نمیشود و غذایی سخت قلمداد میشود اما با فوت و فنهایی که آموزش میدهیم آن را پایه ثابت وعده های غذاییتان میکنید.
ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.
حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را گیاهی درست کنیم.
بروسکت گوجهفرنگی یکی از انواع فینگرفودهاست که طرفداران زیادی دارد و ایتالیایی است.
چند سالی میشود که فینگر فودها رونق زیادی گرفتهاند و پای ثابت مهمانی ها و دورهمی ها شدهاند؛ از فینگر فودهای فست فودی گرفته تا برنجی. فینگرفود و پیشغذاهایی که به ظاهر خیلی ساده به نظر میرسند اما درست کردن آنها به دلیل سایز کوچکی که دارند، زمان و زحمت بیشتری دارد.
گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش میشوید.