غذاهای بین المللی
طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی
تاکو (taco) یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که میتوان آن را با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. در مطلب زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش میدهیم.
تاکو (taco) یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که میتوان آن را با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. در مطلب زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش میدهیم.
چیکن کشیو یکی از غذاهای معروف شهر سائوپائولو است که طرفداران بسیاری در بین مردم محلی و گردشگران دارد.
دمپختک از آن غذاهایی است که با گذشت زمان و تفاوتهای نسلی در برنامه غذایی کمتر خانوادهای به چشم میخورد؛ آن هم به این دلیل که کودکان و جوانان علاقه کمتری به این غذا دارند.
سوپ غذا یا میانوعدهای مناسب برای این فصل است؛ بهخصوص که کرونا هم دست از سرمان برنمیدارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم.
اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست میشود خسته شدهاید و زرشکپلو و باقالیپلو با مرغ، ته چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و... برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.
نخودآب، نخوداب یا نخود آب یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه جنوب کشور است. یکی از مشخصههای نخودآب میزان آب زیاد در این غذا است. این غذا ترکیبی از نخود، گوشت و آب نسبتاً زیاد است.
واقعیت این است که نباید طعم خوب غذا منوط به صرف هزینه و وقت زیاد باشد. غذاهای زیادی هستند که میتوانید به راحتی آنها را تهیهکرده و از مزه خوبشان لذت ببرید.
لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده میشود.
خیارشور همیشه چاشنی دلپذیر غذاهای فستفودی بوده است؛ انواع و اقسام مدلهای آن هم در سایزها و کیفیتهای مختلف در بازار هست اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونههای بازاری و کارخانهایاش نمیرسد.
پیش غذاها خیلی وقت است که جای خود را در سفرهها باز کردهاند. در کنار غذاهای اصلی که زمان زیادی را برای طبخ نیاز دارند و همچنین هزینه بالایی دارند، پیشغذاها با صرف زمان و هزینه کم میتوانند جلوه سفره را عوض کنند.