عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

طرز تهیه مربای توت‌ فرنگی؛

عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۲

فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل‌های سال ذخیره‌اش کنیم.

روشن به جای تیره

حلوای شیر

روشن به جای تیره

۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰

این حلوای خوشمزه و مقوی هم تنوعی در خوراکی‌های سفره افطار یا سحری ایجاد می‌کند هم می‌تواند در ایام روزه‌داری کمک کند تا در طول روز کمتر گرسنه‌شده و ضعف نکنیم.

راه و رسم قوی‌ماندن

طرز تهیه بنیه خرما

راه و رسم قوی‌ماندن

۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲

همزمانی ماه‌مبارک رمضان با شرایط قرمز کرونا وضعیت را حساس کرده و باید خیلی حواسمان به سلامت‌مان باشد که کم نیاورده و بتوانیم روزه و اعمال این ماه را دقیق و به‌نحو‌احسن انجام دهیم.

آشنایی با غذای محلی کاشان

طرز تهیه گوشت لوبیا؛

آشنایی با غذای محلی کاشان

۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۵

گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

طرز تهیه حلیم در خانه؛ برای رمضان

دستور آشپزی

طرز تهیه حلیم در خانه؛ برای رمضان

۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۰

حلیم هرچند غذای سختی است اما کافی است یک بار تجربه‌اش کنیم تا لذت ببریم.

با این دستور پخت لذیذترین آش جو را درست کنید

دستور آشپزی:

با این دستور پخت لذیذترین آش جو را درست کنید

۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۹

آش جو یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فن‌هایش می‌توانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید.

لذیذترین آش جو را درست کنید

لذیذترین آش جو را درست کنید

۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۰

آش جو یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فن‌هایش می‌توانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید.

یک افطاری جذاب

طرز تهیه آش رشته؛

یک افطاری جذاب

۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۴

هرچقدر هم که پیگیر غذاهای جدید و متفاوت باشیم نمی‌توانیم از غذاهای سنتی دل بکنیم.

طرز تهیه شله زرد در خانه

طرز تهیه شله زرد در خانه

۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۵

شله‌زرد یکی از دسرهای جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان درست کنیم؛ هم مقوی است هم مغذی و خوشمزه.

غذایی‌ به سبزی بهار

خورشت باقالی و گشنیز

غذایی‌ به سبزی بهار

۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹

این خورشت خوشمزه و متفاوت را باید در فصل بهار و زمان تازگی باقالی تهیه کرد البته می‌توان در فصل‌های دیگر هم آن را پخت اما دیگر خاصیت و ظاهر متفاوت با رنگ سبز روشن را نمی‌توان از آن انتظار داشت.

قبلی۳۰بعدی