تاثیر مصرف فلفل تند در کاهش مرگ و میر
بررسی انجام شده در دانشگاه ورمونت آمریکا نشان میدهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد.
بررسی انجام شده در دانشگاه ورمونت آمریکا نشان میدهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد.
رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی اخبار مبنی بر استفاده از ماده نگهدارنده "ادتا" در کنسروها، گفت: کنسروها فاقد هر گونه مواد نگهدارنده هستند.
چند وقتی است که در سبد غذایی ایرانیان شکلات صبحانه راه پیدا کرده و در اندک زمانی توانسته طرفداران بسیاری پیدا کند امااخیراً اداره سلامت مواد غذایی اروپا این محصول را سرطانزا تشخیص داده است.
نتایج یک تحقیق نشان میدهد مصرف دوز بالای ویتامین C میتواند تهدیدی جدی برای سلولهای سرطانی باشد.
رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت : در کشور ما بر اساس قوانین وضع شده مجوز تولید و فروش روغن پومیس وجود ندارد و هر روغنی که با نام پومیس زیتون در کشور مشاهده شود غیر مجاز و قاچاق است .
یک مطالعه جدید نشان می دهد مردانی که مقدار زیادی گوشت قرمز مصرف می کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری التهاب روده قرار می گیرند.
دانشمندان یک ترکیب دارویی جدید کشف کردند که تا ۹۰ درصد توانایی جلوگیری از گسترش ملانوما (مرگبارترین شکل سرطان پوست) را داراست.
یک کارشناس دارویی با تشریح ۹ داروی پُرمصرف گوارشی در ایران به عوارض و توصیههای در این باره پرداخت.
دبیر اجرایی سمینار پاراکلینیک در اپتومتری، با انتقاد از افزایش عینک سازی های غیرمجاز در کشور، گفت: متاسفانه صدای اپتومتریست ها در وزارت بهداشت شنیده نمی شود.
هیئت رئیسه مجلس رای دکتر شهریاری را که موافق انتقال شورای عالی بیمه به وزارت بهداشت بود، لحاظ نکرد تا تولیت سلامت در وزارت رفاه بماند.