
مصاحبه با چاشنی آموزش خانهداری
برخی مواقع پیش آمده وقتی برای تهیه گزارش و مصاحبه راهی لوکیشن یا منزل یکی از هنرمندان میشویم، در ادامه مصاحبه بحثهای شخصی میرسد و این اتفاق هم برای من رخ داد که فکر میکنم خواندنش برای مخاطبان هم خالی از لطف نیست.
برخی مواقع پیش آمده وقتی برای تهیه گزارش و مصاحبه راهی لوکیشن یا منزل یکی از هنرمندان میشویم، در ادامه مصاحبه بحثهای شخصی میرسد و این اتفاق هم برای من رخ داد که فکر میکنم خواندنش برای مخاطبان هم خالی از لطف نیست.
میلاد امام حسن مجتبی(ع)، بهویژه از آن نظر که در ماه مبارک رمضان و نزدیک به ایامی قرار گرفته که فضای عمومی جامعه آکنده از یاد و نام پدر بزرگوارشان است، یادآور نامه ۳۱ نهجالبلاغه است که باید منشور آموزشی و تربیتی دینی نامیده شود. این نامه طولانی و پرنکته تاکنون از جنبههای متفاوت مورد مطالعه و شرح و تفسیر قرار گرفته است. اما هنوز هم جای بازخوانی این منشور از نگاه حقوق و رسانه خالی است.
رادیو در ایران از ۴ اردیبهشت ۱۳۱۹ آغاز به کار کرد. هدف و انگیزههای نخست تاسیس رادیو در ایران، بیشتر بهعنوان وسیلهای سرگرمکننده بود ولی با تلاشهای پیگیر سازمان صدا و سیما پس از پیروزی انقلاب اسلامی در راه تأسیس مراکز استانی و پایهگذاری شبکههای تخصصی، نگاه به این رسانه، منطقیتر و اصولی شد.
علی بخشی زاده معاون صدا یادداشتی برای شبکه های رادیویی نوشته است.
همه آنهایی که سری اول «نجلا» را دیدهاند میدانند با قصهای عاشقانه مواجه هستند که در بستر مقطعی از تاریخ معاصر رخ میدهد. این سریال را میتوان در ذیل آثاری قرار داد که به «عاشقانه تاریخی» معروف شدهاند. قصه «نجلا» از یک سو به سویههای تاریخی خود متکی است که آن را در دو لایه میتوان ردیابی کرد. یکی رخداد اربعین سرخ و دیگری تاریخ معاصر در اواخر دهه ۵۰ و اوایل انقلاب. بر همین مبنا نوع پوشش و حتی لهجه جنوبی شخصیتها هم متأثر از این ویژگی تاریخی است و شاید با لهجه اکنون آبادان و خرمشهر کمی متفاوت باشد.
یک کارشناس و تحلیلگر حوزه بین الملل درباره نقش رسانه گفته است.
در روزگار اخیر توجه به زبان پارسی در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته و این امیدوارکننده است اما در برنامهها همچنان گاهی واژگان بیگانه از زبان مجریان به کررات شنیده میشود. با این روند پرسش این است که چه باید کرد و راه چیست؟
سال ۱۴۰۰، به عنوان آخرین سال قرن چهاردهم، با همه فراز و نشیبهایش تمام شد و با فرا رسیدن بهار طبیعت و سال ۱۴۰۱ رادیو و دست اندرکاران آن با رسالتهایی مهمتر و بزرگتر از قرنی به قرن دیگر گامبرمیدارند.
جنگ پدیدهای زشت و ناپسند است که آسیبهای غیرقابل جبرانی برجای میگذارد اما ازجمله رخدادهایی است که هر از چندی، جامعه بشری به آن گرفتار میشود. یکی از این بحرانها منازعه روسیه و اوکراین است که بعد از چند سال آرامش نسبی با مداخله آمریکا، انگلیس و رژیمصهیونیستی دوباره شعلهور شد و قطعا تاوان این خونریزی را بیش از هر کسی، مردم اوکراین خواهند پرداخت.
این روزها همه ما درباره فضای مجازی مطالب بسیار زیادی شنیده و خواندهایم اما اولین نکتهای که با شنیدن این فضا به ذهن میآید، خبرهای کذب و نادرستی است که در این فضا دست به دست میچرخد.