
گوینده برنامه حنظله در رادیو نمایش:
رادیو نقش کلیدی در بحرانها را دارد
علیرضا تابان، گوینده برنامه حنظله در رادیو نمایش گفت: رادیو نقش مؤثری در بحرانها دارد.
علیرضا تابان، گوینده برنامه حنظله در رادیو نمایش گفت: رادیو نقش مؤثری در بحرانها دارد.
برپایی ایستگاههای رادیویی در مسیر «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» و پخش برنامههای متنوعی با موضوع بررسی ابعاد معنوی و اهمیت عدیر غدیر از اقدامات شبکههای رادیویی ویژه عید غدیر است.
گردهمایی اعضای باشگاه رادیویی دانشمندان جوان در دانشگاه شهید بهشتی، ساختمان همایشهای بینالمللی با حضور جمعی از مسئولان، نخبگان، اصحاب رسانه، و استادان برجسته علمی کشور با اجرای سیاوش صفاریان پور و دکتر حسامالدین خضری و با هدف ایجاد پیوند میان جامعه علمی، فرهنگی و رسانهای برگزار شد.
روایتگری علی بخشی زاده معاون صدا از دوران اسارت در برنامه رادیویی «حكایت آزادگی» از آنتن رادیو معارف.
برخی صداها فراتر از رسانهاند؛ صداهایی ریشهدار در حافظه جمعی که در بزنگاههای تاریخی به صدای ماندگار مردم تبدیل شدهاند. رادیو، در بحرانهای بزرگ گذشته، کارکردی فراتر از اطلاعرسانی ایفا کرد؛ همراهی مؤثر با جامعه، تقویت امید و ایجاد پیوند میان مردم و مسئولان.
طبق سنن گذشته شبکههای رادیویی به مناسبت عید سعید قربان ویژه برنامههایی را روانه آنتن میکنند. بررسی ابعاد معنوی و اهمیت عید قربان و تاثیر دست خیر داشتن از مهمترین محورهای این برنامههاست.
رادیو با حفظ اصالت تاریخیاش و بازآفرینی هوشمندانه محتوای گفتمانی، امروز نهتنها رسانهای برای مرور خاطره حضرت امام (ره)، بلکه رسانهای برای تداوم راه امام است؛ مسیری که باید با نگاهی تحولی و مبتنی بر سند تحول رسانه ملی، تداوم یابد. شبکههای رادیویی ویژه سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد برنامههای متعددی را برای پخش تولید کردند.
رادیو تهران در آستانه گامی نوین قرار گرفته است. همکاری تازه شکلگرفته این شبکه با خبرگزاری بینالمللی اسپوتنیک، بهعنوان بازوی رسانهای دولت روسیه، فصل تازهای از دیپلماسی رسانهای میان تهران و مسکو را گشوده است.
پویش «ایران جان» با هدف بازتعریف روایت ملی از طریق بازنمایی هویت، ظرفیتها و زیستبوم فرهنگی استانهای مختلف کشور، گام نخست خود را از خوزستان آغاز کرد؛ استانی که همواره در حافظه تاریخی ملت ایران جایگاهی نمادین و استراتژیک داشته است.
در سپهر رسانهای امروز که مرزهای ارتباطی فراتر از جغرافیای رسمی حرکت میکند و هویتهای محلی در مواجهه با جریان های فراسرزمینی نیازمند صیانت و تقویتاند، بازاندیشی در سیاستهای محتوایی رسانهملی ضرورتی انکارناپذیر است.