طلای ماشینی!

گپ‌و‌گفت با امیرمحمد مرادی، نوجوانی که در فستیوال جهانی امنیت و خودرو مدال طلا را کسب کرد

طلای ماشینی!

۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴

امروز در صفحه یکی مثل ما با کسی پای گفت‌و‌گو و بحث درباره زندگی و کارش نشسته‌ایم که خودش هنوز به سن گرفتن گواهینامه رانندگی نرسیده، اما برای صنعت خودروسازی در جهان، مدال طلای فستیوال جهانی امنیت و خودرو را شکار کرده است. در این شماره پای صحبت‌های امیرمحمد مرادی، نوجوان مخترع کشورمان نشسته‌ایم تا از چگونگی زیست یک مخترع بپرسیم.

کِیف و کیف مدرسه

کِیف و کیف مدرسه

۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

از آنجایی که ماه مهر در کمین است و باید به ۷صبح بیدارشدن‌ها، چشم‌های خواب‌آلود، لقمه‌های شلخته پیچیده‌شده و کفش‌هایی که بستن بندشان چند ساعت زمان می‌خواهد، سلام کرد. گفتم شاید بد نباشد بعد از مدتی در مقام عقل کل عروج کنم و سؤالات شما را بی‌جواب نگذارم.

حال من دست خودم نیست

پیرامون احساساتی که مدرسه در دانش آموزان برمی انگیزاند!

حال من دست خودم نیست

۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴

چند روز دیگر تا مهر نمانده و مثل هر سال هر دانش‌آموز احساسات مختلفی را تجربه می‌کند. احساساتی که نسبت به مدرسه داریم فرد تا فرد متفاوت است، اما یکسری چیزها بین دانش‌آموزان مشترک است. خواه حس‌های مثبت باشد یا احوالات منفی. دانش‌آموزها در تجربه‌ بعضی احساسات نقاط مشترک دارند.

هانا دختری در خندوانه

دو قدم مانده به عید پای حرف‌های جوان‌ترین خنداننده دور جدید خندوانه

هانا دختری در خندوانه

۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸

همه ما در جمع خانوادگی یک نمکدان بالقوه داریم که هر آن ممکن است بالفعل شود. اما این که یک نفر در مقابل کمدین‌های حرفه‌ای و جلوی دوربین و تماشاگران و یک عالمه چشم خیره شده بخواهد استند آپ اجرا کند، اصلا کار آسانی نیست. قطار خنداننده شو خیلی وقت است که به ایستگاه پایانی خود رسیده اما بین این آمد‌ها و رفته‌های روی صحنه، یک نفر از همه بیشتر حرفهایش شبیه به حال و هوای ما نوجوان‌ها و محصلان بود. همین هم بهانه‌ای شد برای یک مصاحبه طولانی با هانا ستوهی؛ جوان‌ترین خنداننده این دوره.

برای «فراجهان» آماده شوید!

متاورس با زندگی ما نوجوان‌ها چه خواهد کرد؟

برای «فراجهان» آماده شوید!

۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸

شبیه آخرین ورژن ماتریکس است و آن طور که به قول معروف بویش می آید، همین طور در حال پیشرفت است. احتمالا روزی می رسد که آنقدر قدرت تشخیص دو دنیا را از دست بدهیم که متوجه نشویم مثل شخصیت "نئو" در "ماتریکس"، قهوه ای که میخوریم و محل کار ما و دنیایی که در آن زندگی می کنیم، همه اش در عالم ساخته دست بشر است. "متاورس" را میگویم که شاید بعضی از شما تا تجربه ورود به دنیای "دیسنترالن" را هم پیش رفته باشید یا حداقل درباره اش بیشتر بدانید.

مسیر مهم است یا مقصد؟

یادداشت‌هایی از نوجوانان درباره تقابل میان نتیجه و فرایند

مسیر مهم است یا مقصد؟

۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷

متاورس، تحول بزرگی

یادداشتی از دکتر صادق باطنی درباره دنیای متاورس

متاورس، تحول بزرگی

۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷

به رنگ ارغوان

یادداشتی از مهدیار عقابی، کارگردان حوزه نماهنگ، درباره سرود و ارتباط آن با نسل نوجوان

به رنگ ارغوان

۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶

موسیقیدان‌های تاریخ‌ساز

موسیقیدان‌های تاریخ‌ساز

۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱

موسیقی همیشه یکی از هنرهایی بوده که انسان‌ها را به وجد آورده. از زمان نخستین انسان‌ها بگیر تا اکنون که بازار موسیقی و آهنگ آن‌قدر داغ است. اولین موسیقی‌ها موسیقی‌های طبیعت بودند که انسان‌ها با گوش سپردن به آنها حسی متفاوت و خارق‌‌العاده پیدا می‌کردند.

از زیر زمین چه خبر؟

کاوش مخفیانه در زیرزمین‌های فضای مجازی!

از زیر زمین چه خبر؟

۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳

اگربادنیای رپ وموسیقی‌های نسبتا زیرزمینی که به‌نظر من، این روزها کاملا روزمینی هستندآشنا باشید،این موضوع را خوب‌می‌دانید که با ورود دهه هشتاد و حتی دهه نودی‌ها به‌دنیای این نوع موسیقی، طرفداران دو آتشه این سبک از نام «نسل پنجم» برای نوجوانان حاضر در این صنعت یاد می‌کنند و احتمالا ویدئوهای آنها را در فضای‌مجازی دیده‌اید. به‌همین دلیل به‌صورت مخفیانه به‌سراغ دنیای پر از ماجرای رپ، در این صفحه رفته‌ایم.

قبلی۸بعدی