سفر تاریخی به قلب آموزش مدرن ایران

سفر تاریخی به قلب آموزش مدرن ایران

۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷

مدرسه دارالفنون در منطقه مرکزی تهران قدیم و نزدیکی بازار معروف پایتخت در منطقه ناصر‌خسرو واقع شده است، مدرسه‌ای ماندگار که آن را اولین دانشگاه نیز می‌نامند و از اولین بناهایی است که پس از ساخت مدارس نوین در سطح جهان و به‌خصوص مدارس فنی و نظامی که معمولا «دارالفنون» نامیده می‌شدند، به‌عنوان یکی از اولین‌های علمی‌و‌آموزشی در ایران پایه‌گذاری شد و بعداز‌آن بود که مدارسی از این‌گونه یعنی دارالفنون ساخته و بنا گذاشته شدند.

سیدحسن؛ عبد و عشق عاشورایی

۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷

بزنگاه‌های تاریخی از عاشورا تا انقلاب

در گفت‌وگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایران‌شناسی مطرح شد

بزنگاه‌های تاریخی از عاشورا تا انقلاب

۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶

استاد نامور ودوست دیرین که مهر آورد و صبح یک‌ روز زمستانی، بزرگوارانه و مهربانانه به روزنامه آمد و بازدید نماینده روزنامه جام‌جم را از رهگذر بزرگواری و دوستکامی پس‌داد‌؛ درنشستی به پرسش‌هایی دوستانه نیز پاسخ گفت. دراین فرازها با چهره‌ای دیگر ازاین استاد وپژوهشگرتاریخ اسلام آشنا می‌شوید.

در میدان مبارزه با دشمن همه باید رسانه باشیم

در میدان مبارزه با دشمن همه باید رسانه باشیم

۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴

بیانات رهبری در ادامه واجب عینی و فوری دانستن جهاد تبیین است،دعوت مجدد رهبری از همه افرادی که به نحوی نفوذ کلام دارند در آمدن به صحنه جنگ نرم،به‌واسطه تغییر معادلات جهانی از حساسیت خاصی برخوردار شده است، ولذا هرکس دلش برای انقلاب اسلامی، تداوم موفقیت‌های نظام اسلامی می‌تپد و هرکس ایران عزیز برایش مهم است، باید متناسب با همه حوزه‌های نفوذ خود به صحنه این کارزار بیاید و در ذهن خود، در این مقطع خاص، بحث نقد‌ها و انتقادات خود ازشرایط داخلی را از شیطنت‌های گسترده تفکیک کرده، آنها رادرموقعیت‌های موثرخود طرح کند اما درصحنه مبارزه بادشمن؛همه رسانه شویم.

حسینیه ظرفیت پنهان گردشگری مذهبی

حسینیه ظرفیت پنهان گردشگری مذهبی

۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰

حسینیه‌ها و تکایا از مهم‌ترین پایگاه‌های معنوی شیعیان محسوب می‌شوند. این مکان‌ها مظهر پیوند بین تاریخ، مردم، فرهنگ و ارزش‌های دینی هستند و به دلیل ویژگی‌های خاصشان نه‌تنها در قیاس با مکان‌های هم‌عملکرد خود در سایر کشورها، هویتی متمایز می‌یابند، بلکه به‌عنوان تنها فضاهای باز شهری با عملکرد مذهبی در فرهنگ شهرسازی جایگاهی منحصربه‌فرد دارند و باعث شده حسینیه‌ها و تکایا ظرفیت زیادی برای تبدیل شدن به یکی از جاذبه‌های مهم در گردشگری مذهبی را داشته باشند.

انقلاب از نگاه عکاس فرانسوی

انقلاب از نگاه عکاس فرانسوی

۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵

«یادداشت‌های یک دوربین» مجموعه‌‌عکس‌های میشل ستبون از روزهای انقلاب اسلامی است که از روز گذشته (بیست‌ونهم بهمن‌ماه) در جریان برگزاری هفدهمین جشنواره تجسمی فجر، با همراهی انجمن عکاسان انقلاب و دفاع‌مقدس در فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده و تا ششم اسفندماه نیز ادامه دارد.

امام، ماموم و رئیس‌جمهور

۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰

ایرانیِ فضیلت‌گرا ستم نمی‌پذیرد پس حامی فلسطین است

دکتر غلامرضا زارعی؛  دکترای علوم سیاسی، مسوول اندیشکده عدالت و مبارزه با فساد در اندیشگاه بیانیه گام دوم

ایرانیِ فضیلت‌گرا ستم نمی‌پذیرد پس حامی فلسطین است

۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳

درودی از عمق جان بر این ملت بزرگ...بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با چنین فرازی می‌آغازی با چنین درودی؛ اما مگر ایرانیان چه ویژگی‌هایی داشته و دارند که آن‌ها را شایسته و سزاوار چنین درودی ساخته؟ در این باره و بویژه ویژگی‌های انقلاب مردمی ایرانیان در اندیشگاه بیانیه گام دوم به گفت‌وگو با دکتر غلامرضا زارعی؛  دکترای علوم سیاسی، مسوول اندیشکده عدالت و مبارزه با فساد پرداختیم.

به این فکر کن که من می‌گویم!

به این فکر کن که من می‌گویم!

۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸

درحوزه تاکتیک‌های اقناع‌سازی و باورپذیری مخاطبان دررسانه‌ها اغلب باشگردها و تکنیک‌های بسیار زیادی آشنایی داریم‌ اما این روزها رسانه‌های مخالف با نظام جمهوری اسلامی، عمدتا از سه شیوه«برجسته‌سازی،یادآوری وفراموشی»بهره‌ می‌برند.درباره هریک از این تکنیک‌های اقناع‌سازی، به یادآوری نکاتی برای آشنایی بیشتر و بهتر خوانندگان با این شگردها می‌پردازیم.

ضرورت پیشرانی جام‌جم

۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴

ما چاره‌ای نداریم مگر پیش‌راندن در عرصه رسانه و پیشران‌بودن جام‌جم و رسانه‌های انقلاب اسلامی. در این پیشرانی، باید نیازهای مقطع حاضر و اهداف کل‌نگرانه را به‌دقت درک کنیم و در همان زمینه، وظایف خلاق پیشرانی و دامن‌زدن علمی به گفتمان‌های حیاتی را در عرصه‌های مختلف طراحی کنیم. این امور بدون پرورش نیروی کارآمد و متخصص رسانه‌ای ممکن نیست.

قبلی۷بعدی