جهانی شدن پویانمایی با مهندسی معکوس

برادران دالوند که سالهاست با نگاهی جهانی دست به تولید انیمشن می زنند، معتقدند هنر پویانمایی بهترین شیوه برای معرفی فرهنگ ایرانی در جهان معاصر است

جهانی شدن پویانمایی با مهندسی معکوس

۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹ | نظر

برادران دالوند؛ کیانوش، داریوش و فرزاد، اگر نگویم سهم بزرگی از جهانی شدن انیمشن سازی ایران دارند، اما بدون شک ستاره‌های این هنر از ایران در جهان هستند.آنها با آثار متاخر خود مثل «رستم و سهراب»، «ناسور» و «شنگول و منگول» تلاش کرده‌اند تا با رویکردهای جهانی قصه های ایرانی و اسلامی را در قالب جهانی هنر پویانمایی در جهان عرضه کنند که تاکنون هم موفق ظاهر شده اند.

مردی که هنر یک شهر را زنده کرد

مردی که هنر یک شهر را زنده کرد

۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴ | نظر

در هفتمین روز درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور که چراغ این هنر را در شهر قم روشن و فروزان نگاه داشت، قرار داریم. پنجشنبه یکم آذرماه مردی هنرمند در رشته موسیقی از این خطه به آسمان پرکشید و دوم آذرماه در میان اندوه دوستان و آشنایانش در قطعه هنرمندان بهشت معصومه(س) قم به خاک سپرده شد.

دنباله‌سازی؛ تیغ دولبه سینما

دنباله‌سازی؛ تیغ دولبه سینما

۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸ | نظر

اخیرا گزارشی از۱۰فیلم پرفروش سینمای هالیوود منتشر شده؛ فهرستی که نشان می‌دهد هر۱۰ فیلم پرفروش سال‌جاری میلادی را آثاری تشکیل داده‌اند که دنباله فیلم‌هایی بودند که پیش از این اکران و پرفروش بوده‌اند. نکته‌ای که نشان می‌دهد تهیه‌کنندگان و کمپانی‌های سرمایه‌گذاری کمتر علاقه‌ای به سرمایه‌‌گذاری در آثاری با فیلمنامه‌های اورجینال و حتی اقتباسی دارند.

یهودیت سامری را چگونه باید شناخت؟

در سالروز تصویب طرح تقسیم فلسطین به دو منطقه عربی و یهودی در سازمان ملل، خلأهای شناختی در جریان‌شناسی یهودیت منحرف را بررسی کرده‌ایم

یهودیت سامری را چگونه باید شناخت؟

۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲ | نظر

قرآن‌مجید چرا این همه بر شناخت قوم یهود تاکید دارد؟ آیا این صرفا داستانی سرگرم‌کننده و قصه‌ای تاریخی است یا در تاریخ نبوی تا قیامت ارزش شناختی آن برای عمل صالح و مقابله با استکبار ضروری است؟

روزی که جگر مجید سوخت

روایتی از زندگی و شهادت فرمانده تیپ لشکر ۲۵کربلا شهید مجید کبیرزاده نجف‌آبادی

روزی که جگر مجید سوخت

۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵ | نظر

عصر روز ۱۶ شهریور سال ۴۰ بود. گرمای تابستان هنوز جان داشت. محترم، قنداق نوزاد تازه متولد شده را گذاشت وسط اتاق. بچه یک روز توی تب می‌سوخت. محترم «بِسْمِ‌ا... النُّورِ» را خواند. چاقوی دسته عاجی را باز کرد. دور قنداق بچه با چاقو خط کشید. قنبرعلی در چوبی اتاق را باز کرد: «خمیر آماده کردی؟»

برای ارتقای کیفی نظام آموزشی برنامه داریم

در دیدار صمیمی رییس‌جمهور با رضا داوری اردکانی؛

برای ارتقای کیفی نظام آموزشی برنامه داریم

۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳ | نظر

مسعود پزشکیان ،رئیس‌جمهور در دیدار رضا داوری اردکانی با اشاره به نگاه ویژه دولت چهاردهم به اصلاح و ارتقای نظام آموزشی، گفت برای ارتقای کیفی نظام آموزشی برنامه‌هایی داریم که امیدوارم بتوانیم آن‌ها را عملی کنیم.

تضاد سینما و سیاست در ترکیه

تضاد سینما و سیاست در ترکیه

۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷ | نظر

صنعت سینمای ترکیه همزمان با تغییرات داخلی و منطقه‌ای سعی در هماهنگی با شرایطی دارد که هر روز جامعه و هنرمندان را درگیر خود کرده و آنها را وادار به موضعگیری‌های صریح می‌کند. در شرایطی که هنرمندان ترکیه تلاش دارند با احیای سینمای بومی، راه‌های مقابله با محصولات سینمای آمریکا را پیدا کنند، سینمای مستقل و غیرمتعارف آن نیز به‌دنبال تعریف داستان‌های آدم‌های معمولی است که در زندگی روزمره‌شان با چالش‌های مختلف و متفاوتی روبه‌رو هستند.

مدرنیته غربی را یک ریال هم قبول ندارم

مدرنیته غربی را یک ریال هم قبول ندارم

۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹ | نظر

عباس کیقبادی از شاعران خوب اصفهان است که به‌خصوص به‌خاطر شعرهای آیینی‌اش مشهور است. از مجموعه شعرهای او می‌توان به خون برگ، اینک تو در مقابل من ایستاده‌ای، من زخمی ‌نگاه و چهل روایت از آیینه اشاره کرد.