راهبرد پنهان‌داووس برای‌هوش‌مصنوعی

راهبرد پنهان‌داووس برای‌هوش‌مصنوعی

۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷ | نظر

رهبرانقلاب در دیدارهیأت دولت چهاردهم طی سخنانی تاکید کردند: امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرت‌دهنده‌ای پیش می‌رود. الان دستگاه‌های مختلف ما از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، اما این ما را فریب ندهد. در مسأله هوش مصنوعی بهره‌بردار بودن امتیاز نیست، لایه‌های عمیقی دارد که باید در آن لایه‌ها مسلط شد. آن لایه‌ها دست‌دیگران است.

از مدال‌آوری تا توسعه اقتصاد دانش‌بنیان

«جام‌جم» از اهمیت حضور موثر در مسابقات بین‌المللی رباتیک فیرا۲۰۲۴ گزارش می‌دهد

از مدال‌آوری تا توسعه اقتصاد دانش‌بنیان

۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱ | نظر

بیست‌ونهمین دوره رقابت‌های جهانی رباتیک وهوش مصنوعی فیرا ۲۰۲۴مرداد۱۴۰۳و با حضور ۱۸کشور آمریکا، آلمان، کره جنوبی،کانادا، ازبکستان،هلند،ترکیه،اروگوئه،روسیه، مالزی، فیلیپین، چین،هند، اندونزی،تایوان،کانادا، مکزیک و ایران در شهر سائولوئیس برزیل برگزار شد.

به سوی ایران نوآور با تقویت شبکه تحقیق و توسعه

به سوی ایران نوآور با تقویت شبکه تحقیق و توسعه

۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶ | نظر

تحقیق و توسعه (R&D) نقش بسیار مهمی در تقویت نوآوری، پیشرفت و پیشبرد سطح کیفیت محصولات و خدمات مختلف و رشد و توسعه صنایع گوناگون دارد و به رشد اقتصاد، افزایش بهره‌وری، افزایش صادرات و بهبود استانداردهای زندگی، ایجاد فرصت‌های شغلی و جذب سرمایه‌گذاری کمک می‌کند.

چشم امید دانش‌بنیان‌ها به گوش شنوای معاون علمی و فناوری

جام‌جم آنلاین نگرش معاون جدید علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور را بررسی می‌کند

چشم امید دانش‌بنیان‌ها به گوش شنوای معاون علمی و فناوری

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷ | نظر

زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور با وجود نوجوان بودن، توانسته در طول عمر کوتاهش تا به امروز مسیر قابل دفاع و رشد خوبی را طی کند. معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به عنوان متولی اصلی این زیست‌بوم در طول دوره‌های مختلف مدیریتی با رویکردهای مختلفی این مسیر را پیش برده است؛ با آغاز دولت چهاردهم و انتصاب دکتر حسین افشین به عنوان پنجمین هدایتگر این زیست‌بوم به نظر می‌رسد که شاهد نگرش تازه‌ای به نحوه عملکرد معاونت علمی در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان خواهیم بود؛ نگرشی که به طور قطع می‌تواند اثر محسوسی در ادامه فعالیت‌ها و رشد شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان داشته باشد. 

ببینید | رونمایی از ابرماه

ببینید | رونمایی از ابرماه

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶ | نظر

نخستین ابرماه از چهار ابرماه امسال، روز دوشنبه بر فراز معبد باستانی پوسئیدون در کیپ سونیو، در جنوب آتن مشاهده شد.

ببینید | تایم‌لپس از غروب ماه

ببینید | تایم‌لپس از غروب ماه

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹ | نظر

متیو دومینیک، فضانورد ناسا که در ایستگاه فضایی بین‌المللی سکونت دارد، به‌تازگی ویدئویی خیره‌کننده از زمین به اشتراک گذاشته است.

اتحاد پهپاد و پشه آئدس مسلح در برابر تب دنگی

راهکارهای فناورانه برای کنترل جمعیت پشه‌های بیماری‌زا

اتحاد پهپاد و پشه آئدس مسلح در برابر تب دنگی

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸ | نظر

امنیت جهانی بهداشت درسال‌های اخیر به‌دلیل گسترش جغرافیایی بیماری‌های عفونی مالاریا، تب دنگی، تب زرد، زیکا و چیکونگونیا ناشی ‌از تغییرات اقلیمی و گرمای جهانی با تهدید بیشتری مواجه شده است. برای ‌مثال، ایران از اردیبهشت امسال میزان شیوع بیشتر بیماری تب دنگی را نسبت به سال‌های گذشته تجربه می‌کند.

نوآوری و هوش مصنوعی، حاضر!

نگاهی به ظرفیت‌های توسعه نرم‌افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی

نوآوری و هوش مصنوعی، حاضر!

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵ | نظر

در گذشته، سازمان‌ها ازروش‌های سنتی مانند ثبت دستی ورود و خروج، استفاده از دستگاه‌های کارت‌خوان و ساعت‌زنی‌های مکانیکی برای مدیریت حضور و غیاب استفاده می‌کردند. این روش‌ها اگرچه تا حدودی کارآمد بودند، اما دارای مشکلاتی همچون خطاهای انسانی، نیاز به نگهداری مداوم تجهیزات و پیچیدگی در تحلیل داده‌ها بودند.

توسعه زیست‌بوم دانش‌بنیان در ایستگاه پنجم

نگاهی به روند طی شده در چهار دوره معاونت علمی‌و‌فناوری و بررسی هدف‌گذاری‌های دوره جدید

توسعه زیست‌بوم دانش‌بنیان در ایستگاه پنجم

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰ | نظر

از سال دوم دولت نهم، با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان جدیدی به مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری تحت عنوان معاون علمی‌و‌فناوری رئیس‌جمهور اضافه شد. رفته‌رفته با روشن‌شدن مأموریت‌های اختصاصی این نهاد و تفکیک‌شدن وظایفش‌ از سایر وزارتخانه‌ها به‌ویژه وزارت علوم، از سال ۱۳۸۷معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور چارت سازمانی معاونت علمی‌و‌فناوری رئیس‌جمهور را تصویب کرد و از آن پس به‌عنوان نهادی ثابت ذیل ریاست‌جمهوری مشغول فعالیت است.

محرومیت‌زدایی با نسخه فناوری

بررسی اهداف و چشم‌انداز برنامه ملی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان درمناطق محروم

محرومیت‌زدایی با نسخه فناوری

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴ | نظر

کشور ایران با اقلیمی پهناور و گسترده به لحاظ جغرافیایی مناطق متنوع و متعددی را در برگرفته است. این وسعت حیرت‌انگیز که غرور ملی‌مان را به وجد می‌آورد و پیشینه غنی و سرشاری به لحاظ تمدن رقم می‌زند، ممکن است آفاتی را هم در پی داشته باشد؛ به هر روی به دلیل برخی از محدودیت‌ها، تعداد محدودی پایگاه تجمیع امکانات ممکن است در کشور شکل بگیرد و به این ترتیب برخی از نواحی با فاصله گرفتن از این مراکز، اشکال مختلفی از محرومیت را تجربه کنند.