مواد لازم:
به بزرگ: 2عدد
مرغ: 250گرم
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجهفرنگی: 2قاشق غذاخوری
آبلیموترش تازه: 2قاشق غذاخوری
شکر: 2قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را پوستکنده و خردکرده و در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم و با کمی روغن تفتداده و سرخ میکنیم.
تکههای مرغ را به اندازه دلخواه برشزده و بعد از شستوشو و رفتن آب اضافهاش آن را به پیازداغ اضافهکرده و تفت میدهیم. سپس کمی ادویه و زردچوبه را همراه 2لیوان آب به مرغ اضافهکرده و بعد از جوشآمدن حرارت را کمکرده و در قابلمه را میگذاریم. در این فاصله پوست و دانههای بهها را گرفته و به اندازه دلخواه خرد کرده، شسته و کنار میگذاریم.
در قابلمه دیگری کمی روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم و رب را ریخته و بعد از کمی تفتدادن تکههای به را اضافهکرده و خوب تفت میدهیم و وقتی از پختهشدن مرغ مطمئن شدیم به، شکر، نمک، فلفل، زعفران آب کرده و آبلیموترش را به آن اضافه کرده و کمی بهآرامی هم زده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا آب خورشت کمشده و جا بیفتد.
در نهایت این خورشت خوشمزه و خوشعطر را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج یا بهعنوان خوراک با نان و سبزی تازه سرو میکنیم.
نکات آشپزی:
میتوان به دلخواه به این خورشت لپه و آلو هم اضافه کرد. در این خورشت بهجای گوشت میتوان از قارچ یا سویا هم استفاده کرد که در این صورت یک خورشت گیاهی و رژیمی میشود.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان