فوت و فن‌ های تهیه خیارشور خانگی

غذاهای ایرانی

فوت و فن‌ های تهیه خیارشور خانگی

۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۶

خیارشور همیشه چاشنی دلپذیر غذاهای فست‌فودی بوده است؛ انواع و اقسام مدل‌های آن هم در سایزها و کیفیت‌های مختلف در بازار هست اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونه‌های بازاری و کارخانه‌ای‌اش نمی‌رسد.

فوت و فن‌ های تهیه سمبوسه

غذاهای ایرانی

فوت و فن‌ های تهیه سمبوسه

۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶

حتما با انواع و اقسام سمبوسه آشنا هستید یا حداقل آنها را دیده‌اید؛ اصلی‌ترین سمبوسه اما برای جنوب است که با نان لواش درست می‌شود.

طرز تهیه ترشی انبه در خانه

طرز تهیه ترشی انبه در خانه

۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۲

تا انبه تمام نشده دست به کار شوید و ترشی انبه درست کنیم؛ تند و جذاب و خوشمزه.

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

غذاهای ایرانی

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶

​​​​​​​اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راحت و جذاب

غذاهای ایرانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راحت و جذاب

۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۴

ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.

روش نگهداری لیمو ترش در فریزر

روش نگهداری لیمو ترش در فریزر

۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۳

لیمو ترش دارای خواص بی نظیری است و منبع ویتامین c است که در فصل تابستان وجود دارد، بنابراین برای استفاده از لیمو ترش پرخاصیت بهتر است آن را زمستان در درون فریز ذخیره کنیم.

بوی گیلان در خانه

طرز تهیه زیتون پرورده

بوی گیلان در خانه

۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰

زیتون پرورده یکی از چاشنی‌های پرطرفدار است که علاوه بر مزه عالی، خواص زیادی نیز دارد. در شرایط کرونایی حاضر می‌توان خیلی راحت آن را در خانه تهیه‌کرده و با خیال راحت از سلامت و بهداشتی‌بودنش آن را استفاده کرد.

طرز تهیه پفیلا سرکه نمکی در خانه

تغذیه سالم

طرز تهیه پفیلا سرکه نمکی در خانه

۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۴

به‌راحتی می‌توانید در خانه پفیلا با طعم سرکه نمکی درست کنید.

طرز تهیه رب گوجه‌ فرنگی در خانه

غذاهای ایرانی

طرز تهیه رب گوجه‌ فرنگی در خانه

۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۰

فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال رب‌های کارخانه‌ای شوید.

با مُحَمِّرِه، یک مزه لبنانی خاص بیشتر آشنا شوید

غذاهای بین المللی

با مُحَمِّرِه، یک مزه لبنانی خاص بیشتر آشنا شوید

۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۶

محمره، این میان‌وعده جذاب لبنانی پر از عطر و طعم است، محمره را به عنوان پیش‌غذا یا مزه هم سرو می‌کنند، گاهی روی نان میمالند و همچنین به عنوان سس کباب‌ها، گوشت‌های باربیکیو و ماهی‌ها استفاده می‌شود.

قبلی۱۹بعدی