غذاهای ایرانی
فوت و فن های تهیه خیارشور خانگی
خیارشور همیشه چاشنی دلپذیر غذاهای فستفودی بوده است؛ انواع و اقسام مدلهای آن هم در سایزها و کیفیتهای مختلف در بازار هست اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونههای بازاری و کارخانهایاش نمیرسد.
خیارشور همیشه چاشنی دلپذیر غذاهای فستفودی بوده است؛ انواع و اقسام مدلهای آن هم در سایزها و کیفیتهای مختلف در بازار هست اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونههای بازاری و کارخانهایاش نمیرسد.
حتما با انواع و اقسام سمبوسه آشنا هستید یا حداقل آنها را دیدهاید؛ اصلیترین سمبوسه اما برای جنوب است که با نان لواش درست میشود.
تا انبه تمام نشده دست به کار شوید و ترشی انبه درست کنیم؛ تند و جذاب و خوشمزه.
اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.
ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.
لیمو ترش دارای خواص بی نظیری است و منبع ویتامین c است که در فصل تابستان وجود دارد، بنابراین برای استفاده از لیمو ترش پرخاصیت بهتر است آن را زمستان در درون فریز ذخیره کنیم.
زیتون پرورده یکی از چاشنیهای پرطرفدار است که علاوه بر مزه عالی، خواص زیادی نیز دارد. در شرایط کرونایی حاضر میتوان خیلی راحت آن را در خانه تهیهکرده و با خیال راحت از سلامت و بهداشتیبودنش آن را استفاده کرد.
بهراحتی میتوانید در خانه پفیلا با طعم سرکه نمکی درست کنید.
فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال ربهای کارخانهای شوید.
محمره، این میانوعده جذاب لبنانی پر از عطر و طعم است، محمره را به عنوان پیشغذا یا مزه هم سرو میکنند، گاهی روی نان میمالند و همچنین به عنوان سس کبابها، گوشتهای باربیکیو و ماهیها استفاده میشود.