این غذا بسیار خوشمزه است
طرز تهیه دلمه پلو
این غذا در آذری زبان ها به کور دلماسی معروف است و اکثرا در فصل بهار و اوایل تابستان این غذا رو تهیه می کنند .
این غذا در آذری زبان ها به کور دلماسی معروف است و اکثرا در فصل بهار و اوایل تابستان این غذا رو تهیه می کنند .
آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای می شود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد ندارد و با خیال راحت میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.
فطایر جمع فطیره و نوعی نان لقمه اى طعم دار یا مغزدار عربیه که به عنوان پیش غذا یا افطار ماه رمضان سرو میشه. در این مطلب روش تهیه فطایر مرغ را انتخاب کردیم که بسیار خوشمزس و به عنوان غذای کامل هم می تونید میل کنید.
جوجه کباب تندوری یکی از انواع کباب های خوشمزه و مخصوص بین المللی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی بین المللی در ادامه با ما همراه باشید.
الان که فصل اسفناج هست، می توانید با اسفناج این غذای مقوی جدید را درست کنید
سیب زمینی بامیه ای یکی از تنقلات خوشمزه هست که به عنوان پیش غذا و دورچین ها می توانید استفاده کنید .
فقط ما ایرانیها نیستیم که عاشق طعم انواع املتیم. تونسیها هم صبحهایشان را با املت مخصوص تونسی شروع میکنند و املت هندی هم یکی از محبوبترین غذاهای هندی محسوب میشود.
این خوراک به کمک سبزیجات و ادویهجات گوناگون تهیه میشود. برای تهیه این خوراک معمولا از بائچو و فلفل قرمز استفاده میشود
آش برگه یکی از انواع آش های محلی شهر اراک و استان مرکزی است که معمولاً در فصل بهار تهیه می شود. البته این آش در استان های همدان و لرستان نیز مرسوم است.
هندوانه ابوجهل گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی ایران از جمله کرمانشاه و همدان و برخی شهرهای دیگر کشورمان رشد می کند