فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای پاییزی رژیمی و خوش‌طعم

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از کباب!

آموزش آشپزی

طرز تهیه تاس‌کباب؛ متفاوت و خوشمزه

از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می‌تواند در برنامه غذایی‌تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.
کد خبر: ۱۳۰۲۶۲۰

طرز تهیه تاس‌کباب؛ متفاوت و خوشمزه

به گزارش جام جم  آنلاین، از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می‌تواند در برنامه غذایی‌تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب:

گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد بزرگ
به: ۱ عدد
هویج: ۳ عدد
روغن زیتون: ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت تاس کباب:

۱. ابتدا باید مواد را به تکه‌های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به ۴ تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه‌ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.

۲. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه‌های گوشت قرار دهید. بر روی تکه‌های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی‌های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه‌های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به‌جوش بیاید.

۳. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها