مربایی متفاوت با سیب گلاب

مربایی با عطر گلاب و طعم سیب

مربایی متفاوت با سیب گلاب

۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲

سیب‌گلاب دارای طبع گرم و‌ تر است، به همین علت گزینه‌ای مناسب برای افراد دارای طبع سرد و خشک به‌شمار می‌رود. می‌توان از این میوه یک مربای خوشمزه نیز تهیه کرد؛ البته موارد کاربرد این سیب بسیار زیاد است و به صورت‌های مختلفی مانند کمپوت، خورش، حلوا و فالوده مصرف می‌شود.

گل نازی که نازنازی نیست!

روش‌های نگهداری و تکثیر گل زیبای ناز

گل نازی که نازنازی نیست!

۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۹

گل‌های ریز صورتی احاطه شده با برگ‌های سبز نسبتا کمرنگ و گوشتی تصویری است که نام « ناز»‌ را شایسته این گل زیبا می‌‌کند. یکی دیگر از گیاهان پرطرفدار زینتی که می‌توان از آن در خانه نگهداری کرد، گل ناز است.

رب گوجه‌فرنگی این بار برای تمیزکاری!

رب گوجه‌فرنگی این بار برای تمیزکاری!

۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷

اجاق گاز یکی از چالش‌انگیز‌ترین وسایل خانه و آشپزخانه‌هاست. این وسیله را می‌توان جزو پراستفاده‌ترین وسایل در زندگی دانست. استفاده‌های مکرر و پخت‌و‌پزهای دائم باعث کثیف شدن همیشگی این وسایل می‌شو‌د.

آسان کردن کار سختی چون تخم‌مرغ پختن!

چه کارهایی از ترک خوردن تخم‌مرغ حین آبپز کردن جلوگیری می‌کند؟

آسان کردن کار سختی چون تخم‌مرغ پختن!

۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴

بی‌تردید پختن تخم‌مرغ ساده‌ترین کار دنیا نیست و حتی می‌توان گفت کار سختی است! کمتر کسی است هنگام آبپز کردن تخم‌مرغ با شکستگی و ترک‌خوردگی و بیرون زدن سفیده‌های تخم‌مرغ مواجه نشود. این مسأله به‌خصوص برای زمانی که می‌خواهیم تخم‌مرغ را به صورت کامل سرو کنیم اصلا خوشایند نیست اما راهکارهایی وجود دارد تا بتوانیم تخم‌مرغ‌های‌مان را سالم از آب دربیارویم.

چگونه کیسه‌های برنج را از شر شپشک رها کنیم؟

چگونه کیسه‌های برنج را از شر شپشک رها کنیم؟

۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۵

شپشک یا حشره‌ برنج، همان حشره‌ ریزی است که عموما به غلات و به‌خصوص برنج حمله کرده و سوراخ‌های ریزی در آن ایجاد می‌کند.

راهکارهایی برای برق انداختن ظروف مسی

راهکارهایی برای برق انداختن ظروف مسی

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸

هنوز هم برخی مادر‌ها و مادربزرگ‌ها چند تکه‌ای از ظرف‌های مسی جهیزیه‌شان را دارند. حالا هم دوباره چند سالی است که پای ظروف مسی به آشپزخانه و حتی اتاق‌های پذیرایی باز شده است؛ ظروفی که در کنار نوستالژیک بودن و یادآوری خاطرات گذشته، خاصیت‌هایی هم دارند و پخت‌و‌پز غذا در آنها می‌تواند با رعایت شرایطی به سلامتی ما کمک کند.

کاهوی زنگ‌زده

کاهوی زنگ‌زده

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶

حتما برای شما هم پیش آمده کاهویی را که خریده اید زنگ می‌زند و قهوه‌ای رنگ می‌شود. در چنین مواقعی با این سؤال مواجه‌ایم که آیا می‌توانیم از این کاهوهای زنگ‌زده استفاده کنیم یا نه؟

آبمیوه هلو به همراه تکه‌های میوه

طرز تهیه یک نوشیدنی فصلی متفاوت در خانه

آبمیوه هلو به همراه تکه‌های میوه

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴

آبمیوه هلو با تکه‌های این میوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌هایی است که برندهای مختلف بر سر ارائه نوع بهتر و خوش‌طعم‌تر آن با یکدیگر رقابت دارند. درست کردن این آبمیوه محبوب اما خیلی هم سخت نیست و حالا که فصل هلو رسیده است می‌توانید این نوشیدنی را خودتان در خانه درست کنید و از طعم خوشایند آن لذت ببرید.

این تخم‌مرغ‌ها تازه نیست

چگونه تخم‌مرغ تازه از کهنه را تشخیص دهیم؟

این تخم‌مرغ‌ها تازه نیست

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

تخم‌مرغ از جمله پروتئین‌های نسبتا ارزانی است که به نوعی قوت غالب مردم به شمار می‌رود و بیشتر ما در طول هفته لااقل یکی دو بار تخم‌مرغ مصرف می‌کنیم.

نبرد با سوختگی گاز استیل و شیشه‌ای با جوش‌شیرین

نبرد با سوختگی گاز استیل و شیشه‌ای با جوش‌شیرین

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰

سوختگی گاز استیل و شیشه‌ای باعث تغییر رنگ ناخوشایند این وسایل مهم آشپزخانه‌ می‌شود. این سوختگی‌ها را باید پاک کرد، زیرا باقی ماندن آنها می‌تواند تغییرات بعدی مخرب را به همراه داشته باشد. پاک کردن این سوختگی‌ها می‌تواند ظاهر آن را زیباتر کند و عمر بیشتری به آن ببخشد.

قبلی۶بعدی