یک دسر بهیادماندنی با میوهای بهاری
ماه پایانی فصل بهار یعنی خرداد ماه، فصل میوههای زرد و خوشرنگ و لعاب زردآلوست. میوهای که خودش به اندازه کافی خوشمزه و جذاب است و با آن میتوان دسرهایی بسیار خوشمزه درست کرد.
ماه پایانی فصل بهار یعنی خرداد ماه، فصل میوههای زرد و خوشرنگ و لعاب زردآلوست. میوهای که خودش به اندازه کافی خوشمزه و جذاب است و با آن میتوان دسرهایی بسیار خوشمزه درست کرد.
با توجه به محل قرارگیری هود و ارتباط مستقیم آن با محل پخت و پز، بسیار مهم است که تمیز و بدون هرگونه آلودگی باشد. تمیز کردن هود آشپزخانه معمولا کار سادهای نیست زیرا بخار غذا به تمام قسمتها وارد شده و لایهای از چربی روی سطح داخلی و خارجی آن را پوشانده است.
سوزش چشم و اشک ریختن هنگام خرد کردن پیاز، تجربه ناخوشایندی است که برای بسیاری از ما پیش آمده است اما برای اینکه چشممان کمتر بسوزد و اشک کمتری بریزیم، راهکارهایی وجود دارد.
حبوبات یکی از پرکاربردترین و البته محبوبترین مواداولیه پخت و پز محسوب میشوند که در تهیه انواع و اقسام غذاها کاربرد دارند. حبوبات معمولا ماندگاری خوبی دارند و میتوان حدود ﻳﻚﺳﺎل از آنها نگهداری کرد. البته برای این منظور باید نکاتی را در نظر داشت.
گوجهسبز میوهای ترد و ترش و خوشمزه که حتی آوردن نام آن هم دهانمان را حسابی آب میاندازد اما حیف که فصل این میوه خیلی زود میگذرد و فقط برای بهار یا حداکثر تابستان گوجهسبز در دسترس است. برای اینکه این میوه را در تمام طول سال داشته باشیم هم راهکارهایی وجود دارد که یکی از آنها درست کردن ترشی گوجهسبز است. این ترشی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سفرهآرایی نیز مفید است.
بسیاری از افراد ماهی را بهخاطر بوی بدش دوست ندارند. در حالی که میتوان با روشهایی بوی زهم ماهی را گرفت و از خواص بیشمار آن برخوردار شد.
شاید برای شما هم پیش آمدهباشد که بخواهید در کنار غذایی همچون آبگوشت یا دمپختک و لوبیاپلو یک کاسه ترشی خوشطعم بخورید اما وقتی با هزار امید و آرزو سراغ ظرف ترشی میروید، میبینید ترشی شما کپک زده است.
خورشت چغالهبادام یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بهدلیل اینکه چغالهبادام فقط در اوایل فصل بهار موجود است، یک خورشت فصلی محسوب میشود. چغالهبادام خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورشت میتوانید از این خواص بهرهمند شوید. از مهمترین خواص چغالهبادام میتوان به تقویت لثه و دندانها، تعادل قندخون، کنترل فشارخون و کاهشوزن اشاره کرد.
یکی از اصلیترین سینهای سفره هفتسین سمنوی آن است. سین پرخاصیتی که هر چند تهیه آن زحمت دارد اما بهطور کلی به زحمتش میارزد.
سوهان عسلی یکی از تنقلاتی است که پای ثابت سفرههای نوروزی است. این آبنبات خوشمزه اغلب در کنار چای سرو میشود و طرز تهیهای بسیار ساده دارد که میتوانید در خانه و با حداقل مواد و امکانات، هنر آشپزی خود را به دیگران نشان بدهید.