وقتی معلمان از خود می‌گویند

در آستانه روز بزرگداشت مقام معلم‌

وقتی معلمان از خود می‌گویند

۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲

اکثر ما به یاد داریم که می‌گفتند مدرسه، خانه دوم دانش‌آموزان است اما در واقع، مدرسه بدون معلم رنگ و بویی ندارد و این معلم است که به این چاردیواری سنگی و آجری، جان می‌بخشد. معلم کسی ‌است که به ما آموخته چگونه قلم در دست بگیریم و هر آنچه می‌خواهیم را بخوانیم و بنویسیم.

در ستایش روزی به نام دختر

در آستانه ولادت باسعادت حضرت معصومه(س)

در ستایش روزی به نام دختر

۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱

در تقویم ایرانی، اول ذی‌القعده، روزی است که با تولد بانویی پاک و فرزانه، حضرت فاطمه معصومه(س)، مزین شده است. بانویی از سلاله پیامبر، خواهر امام رضا(ع) و یکی از زنان بزرگی که با وجود کوتاهی عمرش، نوری ماندگار در تاریخ شیعه شد. به همین مناسبت، این روز که به نام «روز دختر» نام‌گذاری شده‌؛ فرصتی است برای بازخوانی نقش و جایگاه دختران در فرهنگ اسلامی و جامعه امروز.

به مناسبت روز بزرگداشت سعدی از او می‌خوانیم

به مناسبت روز بزرگداشت سعدی از او می‌خوانیم

۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱

ابومحمد مشرف‌الدین مصلح بن عبدالله که به اعتقاد بسیاری از پژوهشگران درسال ۶۰۶ هجری قمری در شیراز متولد شد، فرزند خانواده‌ای اهل دانش و دین بود. او بعدها به سبب تقرب به دربار اتابک سعد زنگی، تخلص سعدی را برای خود انتخاب کرد؛ در جوانی به بغداد رفت که پایتخت سیاسی و فرهنگی زمانه بود و درمهم‌ترین دانشگاه آن دوران یعنی نظامیه این شهر به تحصیل پرداخت.

داستان سی پرنده جست‌و‌جوگر

به بهانه روز بزرگداشت عطار نیشابوری 

داستان سی پرنده جست‌و‌جوگر

۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳

روز ۲۵ فروردین سال ۶۰۰ شمسی احتمالا روزی بوده که سربازان تولی خان، پسر چنگیزخان مغول، موفق شدند محاصره شهر بزرگ و تاریخی نیشابور را بشکنند و به انتقام کشته‌شدن طغاچار، داماد چنگیز به‌دست یکی از سربازان نیشابوری، مردمان این شهر را به مدت پنج شبانه‌روز قتل‌عام کنند و همه نشانه‌های حیات را از این سرزمین از بین ببرند.

شمعدونی قرمز یادت نره

شمعدونی قرمز یادت نره

۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷

«شمعدونی قرمز یادت نره». این پیام از طرف خواهرم به گوشی‌ام ارسال شده. امسال قرار است، هفت‌سین خانه را با ذوق و سلیقه‌ خودش بچیند و تأکید دارد بهار بدون شمعدانی قرمز به هیچ خانه‌ای نمی‌‌‌آید.

ماه رمضان‌؛ فرصتی برای تولدی دوباره

ماه رمضان‌؛ فرصتی برای تولدی دوباره

۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴

ماه رمضان،ماهی است که در آن،درهای رحمت خداوندبه روی بندگان بازمی‌شودوفرصتی است برای نزدیکی به خداوند و تطهیر روح و جسم.در این ماه مبارک،مسلمانان به دستور خداوند روزه می‌گیرند تا ازدلبستگی‌های دنیوی دورشده وبه یاد معبودخویش بیفتند.

چابهار، بهشت گمشده ایران

چابهار، بهشت گمشده ایران

۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶

چابهار یکی ازشهرهای بندری ایران است که هوایش همیشه بهاری است وبه همین دلیل هم هست که به آن«چهار بهار» هم می‌گویند. سفر به چابهار در زمستان تجربه‌ای بسیار لذت‌بخش است. چون باورتان نمی‌شود در سرمای زمستان ؛ منطقه‌ای از ایران آب‌و‌هوای بهشتی داشته باشد. این شهر در جنوب شرقی استان سیستان‌و‌بلوچستان قرار دارد و از آنجا که جزو منطقه آزاد تجاری است به‌عنوان فعال‌ترین بندرگاه کشور هم شناخته می‌شود.

قصه همیشه ماندگار جانبازان

به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس‌(ع) پای درددل ایثارگران نشستیم

قصه همیشه ماندگار جانبازان

۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

تقویم را که ورق می‌زدم، متوجه شدم ۱۵ بهمن‌ماه ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) است و روز جانباز نام‌گذاری شده است‌. این‌که یک روز در تقویم رسمی کشورمان به نام این عزیزان فداکار و از خودگذشته نام‌گذاری شده نشان از قدردانی تمام مردم از رشادت‌های آنان در حمایت از خاک وطن دارد اما ای کاش جدای از آن، توجه بیشتری به این قشر می‌شد و برآورده شدن خواسته‌ها و نیازهای تمامی آنها فارغ از نوع و درصد جانبازی در اولویت قرار می‌گرفت تا حداقل رنج کمتری را در زندگی خود متحمل شوند.

عبور از مرز ایران تا خاک عشق

عبور از مرز ایران تا خاک عشق

۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲

نمی‌دانم برای شما هم پیش آمده یا نه؟ اما برخی مواقع برای هر فردی پیش می‌آید که دلش پر می‌کشد به سوی مکانی که هرگز ندیده اما حس می‌کند سال‌هاست که آنجا را می‌شناسد، مکانی که فقط یک مقصد جغرافیایی نیست. سفر به کربلا و زیارت حرم امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) از همین مقاصد برایم بود.

جایگاه زن و خانواده در شاهنامه

به بهانه سالروز تولد فردوسی

جایگاه زن و خانواده در شاهنامه

۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶

روزگاری که ابوالقاسم فردوسی توسی که در روز تولدش قرار داریم، دست به قلم برد و سعی کرد با تبدیل‌کردن داستان‌ها و اسطوره‌های ایرانی به نظم، قدمی ‌بزرگ در ماندگار کردن میراث ملی بردارد، روزگار این سرزمین آشفته بود و فردوسی سعی داشت با بازگشت به ریشه‌ها، دوران مجد و سربلندی گذشته را به یاد ایرانیان بیاورد.

۱بعدی