نبرد غزه، بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری، نماد نبرد جبهه حق و باطل است. این دیدگاه مهم که کارشناسان و آگاهان نیز بر آن تأکید میکنند، هماکنون در فلسطین اشغالی بهوضوح مشاهده میشود.دراین وضعیت،شاهد نبرداستکبار در مقابل آزادگی مظلومان،رویارویی تمدن غرب وشرق وهمچنین مبارزه بین خیرو شرهستیم.
برای پاسح به چه باید کرد در خصوص نسبت اسلام با علوم انسانی مدرن ، اول باید رر باره حقیقت نسبت علم و دین درک روشنی داشت و این مستلزم شناخت علم مدرن بدرستی است .
با استاد نامآشنا و محقق تاریخ اسلام دکتر مصطفی صادقیکاشانی درباره زیست مسالمتآمیز ادیان در ایران برحسب سیره اهل بیت(ع) و مداراگری امامان شیعه با اهل زمانهشان به گفتوگو پرداختهایم که میتوان فرازهایی از آن را برجسته کرد به این شرح:
بارگاه امامرضا(ع) میعادگاه هرکسی است که دوست دارد به قول سعدی «سنگ سراچه دل را به الماس آب دیده بشوید» و مهم نیست چقدر دل و تمام وجودت سنگین و پردرد باشد؛ زیارت که کنی سبکبال، آرام و با حالی خوب راهی خانه و کاشانه خود میشوی. تجربه همین حس زیبا و لذتبخش است که ما را وامیدارد بهجای گفتوگو با غیر، با غریبی آشنا و همدل که فقط میشنود، رازهای مگو را در میان بگذاریم.
یکی از معانی ارزشمند کلمه «امر» در ادبیات اهلبیت(ع)، مدیریت، سیاست و حکومت اهلبیت(ع) است. امر اهلبیت(ع) فقط به حداقلها بسنده نمیکند.
سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران روز گذشته در آیینی رسمی گشایش یافت و پس از آن درهای نمایشگاه به روی بازدیدکنندگان باز شد.
آخرین بخش درس آموز این گفتگو که در ارتباط با روش عقلایی بازخوانی علوم انسانی مدرن و بلکه کل علم در تجربه مدرنیته ، به کار ما می آید ، بهره کاربردی از علوماست.