قطاری که هنوز نایستاده
رسانههای هنری برای تولید محتوا همواره بازخوانیای از وقایع روز را در دل خود دارند، اما همواره با تغییر روزها و رویکردها، همین آثار هنری میتوانند محتوای روزآمدتری را به ذهن مخاطبان خود متبادر کنند.
رسانههای هنری برای تولید محتوا همواره بازخوانیای از وقایع روز را در دل خود دارند، اما همواره با تغییر روزها و رویکردها، همین آثار هنری میتوانند محتوای روزآمدتری را به ذهن مخاطبان خود متبادر کنند.
مطالعه و بررسی پیرامون رفتار ایرانیان با اسرای عراقی از موضوعهای مهم در حوزه دفاعمقدس بوده که مغفول مانده و کمتر به آن توجه شده؛ اسرایی که در ایران بهعنوان مهمان حضور داشتند.
صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) برای شکست حصر آبادان در دفاع مقدس را مشاهده میکنید.
مروری کوتاه بر مهمترین مقاطع زندگی فرمانده رشید سپاه اسلام شهید مهدی زین الدین را مشاهده میکنید.
نماهنگ گنج جنگ با محوریت شهید طهرانی مقدم ساخته شده است.
همان طور که در تاریخ هشت سال دفاعمقدس ثبت شده و اخیرا در کتابهای «ویرانی دروازه شرقی» چاپ انتشارات سپاه پاسداران و «ستارگان نبرد هوایی» چاپ انتشارات سوره مهر به آن پرداخته شده خلبان مرادی در حالی با هواپیمای خود به دشمن پناهنده شد که در کابین عقبش خلبان دلاور «حسن نجفی» که اخیرا در اثر ضایعات جسمی ناشی از اسارت به شهادت رسید، دلاورانه و مردانه از عمل خیانتکارانه مرادی برائت جسته و به اسارت درآمد.
روایت داستانی زندگی شهدای مدافع حرم را میتوان بخش تازهای از تولیدات ادبیات پایداری کشور دانست که اتفاقا در سالهای اخیر مشتاقان و خوانندگان بسیاری هم داشته و کتابهایی که با این هدف نوشته شده، بارها مورد توجه و تاکید رهبر معظم انقلاب هم قرار گرفته است.
پس ازدوم خرداد۱۳۷۶و برآمدن غوغای شبهروشنفکری و بهاصطلاح اصلاحطلبی که درواقع زیرسؤالبردن آرمانها و ارزشهای انقلاب وحضرت امام(ره)رانشانه رفته بود،میزگرد محرمانهای درسال۱۹۹۸میلادی(۱۳۷۷) مابین برخی مسئولان مربوطه سازمان CIA و عناصر ضدانقلاب خارج کشور برقرارگردید که در این میزگرد برای دستیابی به اهداف نهایی پروژه استحاله، کنت تیمرمن (ازعناصر مهم اطلاعاتی صهیونیسم و رئیس بنیاد دموکراسی ایران) از قول ادوارد شرلی با نام مستعار گِرِگ (مسئول سابق شبکه جاسوسی CIA در ایران) نقل میکند:
در سال ۶۱ و در عملیات فتح المبین، در شرایطی که نیروهای عراقی تیپ امام حسین (ع) اصفهان را محاصره کرده بودند، شهید خرازی با تدبیر به موقع موجب پیروزی رزمندگان اسلام شد.
مستند ۱۰۰ ثانیهای «مادر» با وجود زمان کوتاه خود، عمق احساسات و روایت قدرتمندی را به تصویر میکشد که توانسته است دل بسیاری از مخاطبان را تسخیر کند. این فیلم ۱۰۰ ثانیهای با استفاده از یک جمله ساده، اما تأثیرگذار: «دوستش داشتم، خیلی»، سفری به دنیای عاشقانهها و دلتنگیهای یک مادر شهید را بازگو میکند. روایتی که عشق ابدی مادر به فرزندش را در قلب بیننده مینشاند و توانسته است با نمایش احساسات انسانی در خالصترین شکل خود، نهتنها در جشنوارههای مختلف بدرخشد، بلکه در فضایمجازی نیز مورد استقبال گسترده قرار گیرد.