علامه به آسمان نزدیک‌تر بود

چرا ۲۴ آبان به نام روز کتاب و کتابخوانی و کتابدار نام‌گذاری شد؟

علامه به آسمان نزدیک‌تر بود

۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶

علامه‌ طباطبایی حدود یک هفته در بیمارستان بستری و درحال اغما بود. در همان ایام، آقای محمدتقی انصاریان که از ارادتمندان علامه بود گفت که چه خوب است علامه از سوی امام خمینی عیادت شود. در این‌ رابطه با دفتر امام در تهران تماس گرفتم. ایشان حاج احمد آقا را به عیادت فرستادند.

محصول کنگره‌های ادبی به دست عموم مردم نمی‌رسد

فریبا یوسفی: 

محصول کنگره‌های ادبی به دست عموم مردم نمی‌رسد

۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰

فریبا یوسفی شاعر و پژوهشگر ادبی در گفت و گو با ستاد خبری نهمین کنگره ملی شعر و داستان ایثار گفت: شعرهایی که در موضوع فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت تولید می‌شود، از نظر کمیت کم نیستند اما اثرگذاری آن در جامعه به عنوان مصرف کننده عمومی‌ اثر هنری، آنچنان که باید نیست.

وقت افطار، گریه‌ام گرفت

وقت افطار، گریه‌ام گرفت

۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹

کتاب«عایده»روایت مادرشهید لبنانی است که خود ازچهره‌های فعال این کشور محسوب می‌شود. عایده سرور، مادر شهید علی عباس اسماعیل خاطرات خود از کودکی تاپس ازشهادت فرزندش که از رزمندگان حزب‌ا...بوده دراین کتاب منعکس کرده است.

«صخره مقدس» با یاد سیدمقاومت

«صخره مقدس» با یاد سیدمقاومت

۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱

محدثه اصلانی داستان‌نویس جوان به‌زودی تازه‌ترین اثرش را به‌نام «صخره مقدس» برای نشر به انتشارات جمکران سپرده است و قرار است این کتاب تاچند‌روز دیگر وارد بازار نشر شود.

به سپیدی یک رؤیا

به سپیدی یک رؤیا

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲

این رمان در وهله نخست از داستانی بهره می‌برد که تا پیش از این کمتر پرداختی از آن صورت گرفته است.

بریم ترکیه؛ چی بشه؟!

نگاهی دوباره به کتاب «مارک و پلو» نوشته منصور ضابطیان

بریم ترکیه؛ چی بشه؟!

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷

یکی ازخویشان ما که خدایش به سلامت دارد و از قضا زندگی‌اش طوری بوده که اهل سفر بسیار است و اهلِ نوشتن دیده‌ها و شنیده‌هایش درسفرهایی که رفته،یک‌بار جمله‌ جالبی در فقره سفررفتن گفت وبعدش که دقیقش شدم، دیدم حرفش حق است.

برای تو

برای تو

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷

صبح زود از خواب بیدار می‌شدم. دست‌وصورتم را می‌شستم. لباس مدرسه‌ام را می‌پوشیدم، بعد هم صبحانه‌ام را می‌خوردم و با دوچرخه به مدرسه می‌رفتم. اما امروز فرق داشت!

تهیه‌کننده مختارنامه پای کارم ایستاد

با رضا استادی درباره کتاب جدیدش «پرونده مختارنامه» گپ‌و‌گفتی داشتیم

تهیه‌کننده مختارنامه پای کارم ایستاد

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳

مقدمه: رضا استادی به دلیل تجربیاتش در روزنامه‌نگاری، حساب شده و دقیق صحبت می‌کند. کتاب جدید او درباره تجربیاتش از همراهی با سریال بزرگ «مختارنامه» آن‌قدر خواندنی بود که تصمیم گرفتیم ساعتی با هم گپ‌و‌گفتی داشته باشیم و حاصلش اکنون مقابل شماست. این کتاب را نشر بین‌الملل منتشر کرده و فروش خوبی داشته است.

روایتی از جاری بودن زندگی در اوج جنگ

گزارش قفسه کتاب از رونمایی و بررسی کتاب «خیابان لوگاوینا»

روایتی از جاری بودن زندگی در اوج جنگ

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲

به گزارش قفسه کتاب، آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «خیابان لوگاوینا» با حضور رضا نمازی(مترجم) و محمدمهدی حیدری (کارشناس حوزه بالکان) در فرهنگسراق اشراق برگزار شد.

جبر یا اختیار؟ مسأله این است

اگزیستانسیالیسم و تفکر سارتر در اثر «آخرین انتخاب» نوشته ژان‌پل سارتر

جبر یا اختیار؟ مسأله این است

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸

درذهن بسیاری ازما نام ژان‌پل سارتر به اگزیستانسیالیست گره خورده که هر دو وهم‌آور به نظر می‌رسند. یک جست‌وجوی اینترنتی و سطحی در مورد مفهوم اگزیستانسیالیسم ما را به این باور می‌رساند که زندگی بی‌معناست، اما با خواندن آثار شاخص این تفکر و مکاتب ادبی،هنری وفلسفی به این باور می‌رسیم که زندگی ممکن است بی‌معنا باشد تا وقتی که خود انسان با انتخاب‌هایش به آن معنا و مفهوم ببخشد.

قبلی۴بعدی