
من متوسلیان را کشتم!
از سال ۱۳۶۱که حاج احمد متوسلیان و سه نفر از همراهانش در لبنان ربوده شدند، تاکنون هیچ مقام رسمی از کشورمان درباره سرنوشت قطعی آنها حرفی نزده است.
از سال ۱۳۶۱که حاج احمد متوسلیان و سه نفر از همراهانش در لبنان ربوده شدند، تاکنون هیچ مقام رسمی از کشورمان درباره سرنوشت قطعی آنها حرفی نزده است.
محمد میرکیانی نویسنده نامآشنای ادبیات کودک و نوجوان است. آثاری همچون مجموعه «قصه ما مثل شد» و «پند و قند» و کلی کتاب دیگر حاصل کار این نویسنده باسابقه است؛ آثاری که برخی از آنها در جشنوارههای بینالمللی و ملی برگزیده شدند. حالا او با دنیایی تازه و مجموعهای جذاب برای کودکان به قفسه کتابفروشیها بازگشته است.
دریکی ازمهمترین تصمیمهای فرهنگی دولت هند درسالهای اخیر،زبان فارسی بهعنوان یکی از ۱۰زبان کلاسیک این کشوربهرسمیت شناخته شد؛اقدامی که نه فقط تأیید ۸۰۰سال نقشآفرینی فارسی درتاریخ،ادب و دیوانسالاری شبهقاره هند است، بلکه افقی تازه درهمکاریهای فرهنگی ودانشگاهی ایران وهند ترسیمکرده است.
نویسنده با نوشتن و انتشار اثرش به دنبال گفتوگو و ارتباط با مخاطبی است که بتواند با آن نقطه مشترکی پیدا کند و با هم سنخیتی داشته باشند. به تعبیری، کسی را پیدا کند که بتواند وجوه مختلف اثرش را دریافت و درک کند.
اثرپیش رو به بررسی مفاهیم حیات طیبه و نقش آن درشکلگیری وتثبیت ارزشهای الهی در زندگی فردی واجتماعی میپردازد.
این کتاب به بررسی چالشها و نیازهای نسلZ میپردازد و با رویکردی علمی و عملی، راهکارهایی برای تربیت مؤثر این نسل ارائه میدهد.
دوستان من سلام. کتابی که دیروز خواندم و میخواهم به شما معرفی کنم، داستان غمانگیزی دارد اما خیلی به ما کمک میکند تا چیز مهمی را یاد بگیریم. این کتاب خیلی نقاشیهای جالب و قشنگی دارد، مخصوصا جلد آن که من دوستش دارم و اندازهاش بزرگتر از کتابهای معمولی است.
کتاب پروژهی پدری بهقلم جمعی از پدران جوان ایران نوشته شده است؛پدرهایی که از فرزندان متفاوت خود سخن میگویند. مطالعه این کتاب، به تمام مادران توصیه میشود زیرا اغلب خانمها، پدر فرزندانشان را به بیتوجهی و سهلانگاری در امر تربیت متهم میکنند. همان پدرانی که گاه ما مادرها، آنها را بیتفاوت به مسائل خانه و خانواده میدانیم اگر از احساسات خود بنویسند، بسیار لطیفتر و شاعرانهتر از ما خواهند نوشت.
این روزها که در آستانه عید غدیر خم هستیم، صحبتها درباره واقعه غدیر خم زیاد است اما نمیشود درباره غدیر حرف زد اما به واقعه «سقیفه» بیاعتنا بود. توجه به غدیر بسیار خوب است اما ندیدن سقیفه، دهنکجی است به تاریخ. دو واقعه نزدیک به هم، بسیار حساس و مهم در تاریخ صدر اسلام که مکمل هم هستند و متاسفانه، سقیفه مخرب غدیر.