دوست دارم زندگی کنم، نه این‌که فقط باشم

معرفی اجمالی کتاب «لهجه‌های غزه‌ای» به قلم یوسف القدره و فاتنه الغره

دوست دارم زندگی کنم، نه این‌که فقط باشم

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

فلسطین یک کشور نیست یک بسته فرهنگی متنوع است که آدم‌ها در برخورد با آن تکلیفی دارند. هیچ‌کس نمی‌تواند نسبت به مسأله فلسطین بی‌تفاوت باشد و در نهایت یک طرف ماجرا می‌ایستد. با وجود این‌ سبک زندگی فلسطینیان هنوز در لایه‌ای از مه قرار دارد، زیرا دانسته‌ها‌مان از طریق اینترنت و تلویزیون است؛ بسیار عام و تکراری. شناخت شرایط و فرهنگ آن منطقه از نزدیک، زنده و بدون حجاب واقعا نایاب است.

فصلی نو در مقتل‌نویسی معاصر

فصلی نو در مقتل‌نویسی معاصر

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷

مقتل‌نویسی را نوعی تاریخ‌نگاری دانسته‌اند‌. این تاریخ‌نگاری به نحوه زندگی و شهادت بزرگان و پیشوایان دینی می‌پردازد. در تاریخ شیعه با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی در هر زمانه‌ای مقتل‌هایی به واقعه کربلا در شکل‌های مختلفی پرداخته‌اند.

بشنوید |  کتاب صوتی رایگان برای زائران اربعین

بشنوید | کتاب صوتی رایگان برای زائران اربعین

۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰

کتاب «جاذبه‌ حسینی» دربردارنده‌ گزیده‌ بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) درباره‌ حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) و اربعین حسینی است.

عیار شعر هیأت بالا رفته است

عیار شعر هیأت بالا رفته است

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲

سیدمحمدجواد شرافت از شاعران خوب قم است که سال‌هاست در حوزه شعر مذهبی و آیینی فعالیت می‌کند. او شعر را از هیأت‌های حسینی و با سرودن شعرهای مذهبی آغاز کرده و همچنان در این مسیر فعالیت می‌کند.

ببینید | شعرخوانی سید محمدجواد شرافت

ببینید | شعرخوانی سید محمدجواد شرافت

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

سید محمد جواد شرافت از شاعران مشهور آیینی شهر قم است. در این ویدئو شعرخوانی او در دیدار شاعران با رهبر انقلاب در سال ۱۳۹۵ را می‌بینید.

هر داستان؛ یک درس نویسندگی

نگاهی به مجموعه داستان «یک مهمانی یک رقص» از دو منظر

هر داستان؛ یک درس نویسندگی

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴

این‌که سینگر،نویسنده یهودی‌الاصل و لهستانی‌تبار که برای فرار از تعالیم سختگیرانه اسلاف مذهبی و خاخام خود به آمریکا مهاجرت کرد رادرتمام سایت‌ها می‌توان جست‌وجو کرد و خواند. ولی آنچه بعد از خواندن مجموعه داستان «یک‌مهمانی یک رقص» مرا بیش ‌از پیش و داستان به داستان شگفت‌زده می‌کرد قدرت نویسندگی آیزاک باشویتس سینگر بود. او استاد توصیف ریزبه‌ریز شخصیت‌هایش است،با توصیفاتی خاص که حتی درترجمه هم منظور نویسنده به‌خوبی مشخص شده است.

اعتقادی به روایت بی‌طرفانه ندارم!

نویسنده «رودخانه ماهی و نهنگ» در بیست و چهارمین عصرانه کتاب ژرفا

اعتقادی به روایت بی‌طرفانه ندارم!

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹

سلسله نشست‌های «روایت پیشرفت» با موضوع کتاب «رودخانه ماهی و نهنگ» به نویسندگی حمید بابایی، در مرکز مطالعات راهبردی ژرفا برگزار شد. در این نشست ادبی نویسنده کتاب و امیر خداوردی منتقد و نویسنده حضور داشتند.

با خانواده ۳۰۰۰شهید گفت‌وگو کردم

پای صحبت مریم عرفانیان نشستیم؛ نویسنده و بانوی تاثیرگذار استان خراسان رضوی در حوزه فرهنگ

با خانواده ۳۰۰۰شهید گفت‌وگو کردم

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲

نویسنده و بانوی تاثیرگذار استان خراسان رضوی در حوزه فرهنگ، مهربانانه در فضای خانه‌اش در مشهد پذیرای ما شد و همراه با دو نفر از اهالی ادبیات و رسانه، ما را به حضور پذیرفت.

نقد استادمطهری بر ترجمه پاینده

چند پرده از حکایت زندگی «ابوالقاسم پاینده» در چهلمین سالمرگش

نقد استادمطهری بر ترجمه پاینده

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴

چهل سال از درگذشت یکی از چهره‌های فعال فرهنگی و مطبوعاتی کشور می‌گذرد. هجدهم مرداد ۱۳۶۳ دنیای ادب، فرهنگ و مطبوعات کشور، ابوالقاسم پاینده را از دست داد و در فراق او به سوگ نشست. پاینده در هفت دهه از عمر خود آثار ارزشمندی در حوزه ادب، فرهنگ و ترجمه به‌جای گذاشت و نام خود را به‌عنوان مترجم، نویسنده و روزنامه‌نگار در ساحت تاریخ و آسمان ادب و فرهنگ ایران ماندگار کرد.

روایت اربعین را منحصر به نویسنده‌ها نکنیم!

با فاطمه‌سادات مظلومی درباره روایت اربعینی‌اش گفت‌وگو کردیم

روایت اربعین را منحصر به نویسنده‌ها نکنیم!

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴

اشاره: روایت اربعینی «رو‌به‌راه» را فاطمه‌سادات مظلومی در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کرد اما به توصیه مهدی بوشهریان، مدیر انتشارات ستاک تصمیم گرفت آن را در قالب کتابی تدوین و آماده چاپ کند. با او درباره کتابش هم‌کلام شدیم. در این روزها، خواندن روایت‌های اربعینی، لطف دیگری دارد... .

قبلی۳بعدی