۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۷ | نظر

۲۵سال حضور ثابت در رسانه‌ها در شرایطی که مطبوعات با رشد شبکه‌های اجتماعی با چالش‌های جدی مواجه شده‌اند، یک رکورد بی‌نظیر و دست‌نیافتنی به‌شمار می‌رود. جام‌جم در گذر سال‌ها بزرگ شد و رشد کرد، تلخی‌ها و شیرینی‌ها را بازتاب داد و از میان پیچ و خم‌ها بزنگاه‌های اجتماعی و سیاسی عبور کرد. حالا در اردیبهشت ۱۴۰۴ و ۲۵ سال بعد از انتشار اولین شماره همچنان باانگیزه و به پشتوانه داشتن مخاطبانی وفادار به کار خود ادامه می‌دهد.

زلفتان به زلف پارتیزان گره می‌خورد!

نگاهی به یک کتاب که تصویر واضحی از فرمانده شهید علی‌اکبر حاجی‌پور ترسیم کرده است

زلفتان به زلف پارتیزان گره می‌خورد!

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸ | نظر

بارها تصویر او را دیده بودم. ارادت قلبی زیادی هم به این مرد خوشنام لشکر ۲۷ داشتم. علاوه بر این‌ها، بارها نام علی‌اکبر حاجی‌پور در کتاب‌های مختلف و خاطره‌ها و روایت‌های دوران دفاع‌مقدس به گوشم خورده بود. با توجه به اطلاعاتم فکر می‌کردم که این فرمانده مقتدر را می‌شناسم تا این‌که کتاب «پارتیزان» استاد گل‌علی بابایی به دستم رسید. کتاب، نگاهم را به این شهید عزیز تغییر داد و حالا عاشق شهید علی‌اکبر حاجی‌پور هستم.

خمینیِ پاکستان

نگاهی به کتاب «علمدار پاراچنار» نوشته محمد مهدیزاده در چاپ و نشر بین‌الملل

خمینیِ پاکستان

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵ | نظر

انقلاب اسلامی، انقلابی بود که در مرز و جغرافیا محدود نمی‌شد بنابراین نگاه صرف ملی‌گرایانه به این انقلاب یک نگاه ناقص است چرا که شاگردان رهبر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) از کشور‌های مختلف دنیا بودند و همین باعث می‌شد ملت‌های مسلمان دیگر به خصوص شیعیان منطقه غرب آسیا نگاه‌شان به این انقلاب باشد.

ماجرایی امنیتی و مستند

«صخره مقدس» در «پناه کتاب» فرهنگسرای خاوران رونمایی شد؛

ماجرایی امنیتی و مستند

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱ | نظر

فرهنگسرای خاوران بار دیگر میزبان نسلی از علاقه‌مندان به کتاب و داستان شد؛ نسلی که در جست‌وجوی حقیقت، از لابه‌لای واژه‌ها عبور می‌کند تا صدای ناگفته‌ها را بشنود. برنامه «در پناه کتاب»، میزبان آیین رونمایی از کتاب «صخره مقدس» نوشته‌ محدثه اصلانی بود؛ اثری مستند و داستانی با محوریت مأموریت‌های امنیتی منتشرشده در نشر جمکران که در دل نوجوانان جا باز کرده است.

صوت | تنها در آتش

صوت | تنها در آتش

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵ | نظر

ترانه تنها در آتش با صدای آیدین نورمحمدی را مشاهده کنید.

نمایش بحران در قربانگاه

سمیرا سرچاهی از نمایش جدیدش می گوید

نمایش بحران در قربانگاه

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲ | نظر

نمایش «قربانگاه» به کارگردانی سمیرا سرچاهی و عماد‌الدین رجبلو از ۱۷ فروردین در سالن چارسوی تئاترشهر درحال اجراست. این نمایش درباره تعدادی سرباز در آسایشگاه نظامی دورافتاده است که شوخی با یکی از سربازان سرآغاز ماجرایی نفسگیر می‌شود که اوضاع را تا حد زیادی از کنترل‌شان خارج می‌کنند.

حاج نادر، مرد شجاع سینمای مستند

حاج نادر، مرد شجاع سینمای مستند

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳ | نظر

کارگردان مستند «پل»درباره اولین واکنش مرحوم نادر طالب‌زاده به این مستندگفت: «حاج نادر طالب‌زاده درباره مستندهای متفاوت و روشنگر دیدگاه شجاعانه‌ای داشت.»

چون گلاب پارسی...!

چون گلاب پارسی...!

۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸ | نظر

«ایران» در شعر شاعران و سخنوران پارسی‌گو نامی بلندمرتبه و ارجمند است که با ترکیب‌هایی چون «کشور ایران»، «ایران‌زمین»، «ایرانشهر»، «کشور پارس» و گاه «کشور عجم» با افتخار و مباهات از آن یاد کرده‌اند.

شکوه ایران

شکوه ایران

۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷ | نظر

در ادامه بررسی تأثیر ایرانیان در آخرالزمان به‌ویژه در جایگاه زمینه‌سازان و حامیان ظهور موعود (قوم نشان‌شده) بهتر است به ویژگی‌های شناختی این قوم برگزیده اشاره‌ای داشته باشیم. 

مداحی باید عالمانه باشد

استاد علی خوش‌چهره در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» از دغدغه‌های خود در عرصه مداحی می‌گوید:

مداحی باید عالمانه باشد

۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱ | نظر

علی خوش‌چهره، از مداحان، روضه‌خوانان و پیرغلامان امام حسین(ع) است که از کودکی در خدمت به اهل بیت(ع) بوده و دست در دست پدر خاک‌نشین محضر خاندان عصمت و طهارت شده است. استاد خوش‌چهره که از مداحان بارگاه رضوی است، اول مرداد ۱۳۴۰ در مشهد به دنیا آمد. خانواده او اهل قرآن و روضه‌خوانی بودند.

پویانمایی ابزاری برای دیپلماسی

پویانمایی ابزاری برای دیپلماسی

۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴ | نظر

از زمانی که انیمیشن‌سازی در ایران به‌صورت جدی دنبال شد و شرکت‌های خصوصی پای کار آمدند، هویت و هویت‌سازی همیشه یکی از پایه‌های اصلی پویانمایی در ایران بوده، موضوع مهمی که هرچقدر برای آن تلاش شود باز‌هم کم است اما آنچه اهمیت دارد نوع پرداختن به این‌سری موضوعات است. آیا صرف این‌که پوشش قهرمان اثر، برگرفته از یک قوم یا جغرافیای خاص یا لوکیشن اثر در گوشه‌ای از کشور ایران باشد، کفایت می‌کند؟