بارش، زندگی، دریاچه ارومیه

بارش، زندگی، دریاچه ارومیه

۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸

اجرای پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه که از ابتدای دولت سیزدهم به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفتند، حال دریاچه ارومیه را بهتر کرده و به گفته مسئولان ستاد احیای دریاچه، طی سه سال گذشته بیش از دو میلیارد مترمکعب آب به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

زیبایی های

هشتمین جشنواره "ایران من" با لنز عکاسان و علم هوش مصنوعی برگزار می شود

زیبایی های "خانواده ایرانی" در تاریخ ماندگار می شود

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹

نشست خبری هشتمین دوره از جشنواره ایران من برگزار شد. این دوره از جشنواره عکاسی به موضوع "خانواده ایرانی" اختصاص یافته و بخش جنبی آن نیز استفاده از هوش مصنوعی به عنوان دانشی که به تمام امور رخنه کرده توجه قرار می دهد.

خزر، گنج بزرگ شیلات و آبزی‌پروری

خزر، گنج بزرگ شیلات و آبزی‌پروری

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹

صنعت پرورش ماهی در قفس یکی از شیوه‌های نوین آبزی‌پروری است که با توجه به اشتغال،درآمدزایی وبازگشت سریع سرمایه،با اقبال خوبی ازطرف سرمایه‌گذاران روبه‌روست،امارونق این صنعت نیازمندتلاش برای حل مشکلات متعددوابهامات موجود است.

خدمت بدون تشریفات

«جام‌جم» از نگاه ویژه رئیس‌جمهور فقیدبه قشرمحروم در سفرهای استانی گزارش می دهد

خدمت بدون تشریفات

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴

دولت سیزدهم که میراث‌دار مجموعه‌ای از مشکلات، چالش‌ها، کمبودها و خزانه‌ای خالی بود، حدود سه سال دوران خدمتی خود را به مدیریت چالش‌ها و مشکلات گذراند و تکمیل طرح‌های زمین‌مانده و پروژه‌های نیمه‌تمام و زخمی را در دستورکار قرار داد که بسیاری از این طرح‌ها در همین بازه زمانی به سرانجام رسید.

درد صادرات و زخم نبود صنعت فرآوری

درد صادرات و زخم نبود صنعت فرآوری

۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳

امنیت غذایی، اولین وظیفه مدیریت کلان کشاورزی است. مسئولیت تأمین غذای کافی، سالم و در دسترس با رعایت اصول حفاظت از منابع پایه با توجه به تولید داخل و تولیدکننده ایرانی به‌عهده وزارت جهاد کشاورزی است و این وزارتخانه باید تأمین غذای مردم را با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی خود قرار دهد.

معجزه جنگل‌های دست کاشت برای ایران

آتش‌سوزی عمدی، چرای دام، قاچاق چوب و ساخت جاده و ویلا بخش زیادی از جنگل‌های ایران را نابود کرده است

معجزه جنگل‌های دست کاشت برای ایران

۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶

با این‌که تک‌تک انسان‌ها مدعی هستند از اهمیت جنگل و مراتع و وجود آنها در اقتصاد و همچنین حفظ محیط زیست و حیات انسانی و جانوری مطلع هستند اما هر سال اخبار زیادی در مورد نابودی جنگل‌ها و مراتع به دست همین موجود دو پا منتشر می‌شود.

تالاب‌ها تشنه روان‌آب‌ها

فقط با مدیریت روان‌آب‌های حاصل از بارش‌ها می‌توان تمام تالاب‌ها را احیا کرد

تالاب‌ها تشنه روان‌آب‌ها

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱

از ۱۴۳تالابی که در ایران وجود دارد، تعداد زیادی از آنها فصلی است اما در زندگی و معیشت ساکنان اطراف‌شان، بقای گیاهان، حیوانات و پرندگان زیادی نقش مستقیم و تأثیرگذاری دارد. با این حال بی‌توجهی به نحوه حفاظت و تأمین آب این تالاب‌ها موجب شده طی سالیان اخیر اخبار زیادی در مورد خشک شدن و مرگ برخی از آنها منتشر شود.

چشم‌پوشی از درآمد ۵میلیارددلاری

هنوز برنامه‌ای برای تولید گسترده گیاهان دارویی و صادرات آن تهیه نشده است

چشم‌پوشی از درآمد ۵میلیارددلاری

۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵

بهار برای ایرانیان فصل رزق و روزی، سرسبزی و آغاز نزول نعمات است. هر سال وقتی از اواخر اسفند لطافت هوای بهاری،حکومت خودرا برجنگل،دشت،کوه و مراتع اعلام می‌کند،زمین سرمست ازرویش گیاهان وحشی می‌شود وسفره پربرکتش را برای همه می‌گستراند.

کوه‌خواران علیه اقتصاد ایران

«جام‌جم» از لطمه به اقتصاد گردشگری گزارش می‌دهد

کوه‌خواران علیه اقتصاد ایران

۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱

از وقتی بشر راه توسعه را در پیش گرفت، جنگل‌زدایی هم در دستور کارش قرار گرفت و برای افزایش مزارع و توسعه چراگاه‌ها شروع به از بین بردن جنگل‌ها کرد اما با گذشت زمان این اتفاق گریبان کوه‌ها و کوهستان‌ها را هم گرفت و در حال حاضر برخی افراد برای ساخت ویلا و اجرای طرح‌های تفریحی و گردشگری و بهره‌برداری صنعتی و اقتصادی، سنگ کوه‌ها را تکه تکه کرده یا از بین برده یا با خود می‌برند. کاری که منجر به از بین رفتن بدنه طبیعی کوه می‌شود و اثرات ماندگار و ناگواری درپی دارد.

۴۰۹دشت ایران در معرض فرونشست

۴۰۹دشت ایران در معرض فرونشست

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸

در ۳۰ سال گذشته روند افزایش دما، کاهش بارش، افزایش تبخیر و به‌تبع آن خشکسالی در کشور به علت تغییرات اقلیمی رخ داده که تبعات زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی زیادی به همراه داشته است. هوا هر سال گرم‌تر می‌شود، سطح ایستایی آب‌های زیرزمینی در طول یک دهه گذشته حداقل ۱۰متر کاهش یافته و بسیاری از نقاط کشور چهره‌ای بیابانی به خود گرفته است.

قبلی۳بعدی