پشت پرده نشت دارو به بازار سیاه

«جام‌جم» در گفت‌وگو با کارشناسان، چالش نشت داروهای کمیاب به بازار سیاه را بررسی می‌کند

پشت پرده نشت دارو به بازار سیاه

۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶

بازارسیاه دارو در ایران به معضلی پیچیده تبدیل شده که درسایه کمبود و قیمت‌های ناپایدار، جان بسیاری از بیماران را تهدید می‌کند. در روزهایی که مردم در انتظار داروهای ضروری خود هستند، داروخانه‌ها به جملاتی چون «تمام شده» یا «نداریم» پناه می‌برند. اما در همین لحظه، در بازار آزاد، همان دارو با قیمتی نجومی پیدا می‌شود.گویی مرزهای قانون وانصاف، به نفع جریان‌های پشت‌پرده،درحال فروپاشی است.

مرگ بیش از ۳۰۰۰۰ نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت خبر داد:

مرگ بیش از ۳۰۰۰۰ نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا

۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: در سال گذشته بیش از ۳۰ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور ثبت شده است.

چالش فعالان غیرمجاز زیبایی!

۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶

حدود ۶۰۰۰ پیج شامل پزشکان باصلاحیت و فاقد صلاحیت کافی یا افراد غیرپزشک (مداخله‌گران) وجود دارد که به انجام تبلیغات برای انجام عمل‌های جراحی‌زیبایی می‌پردازند. در این میان، واحد کنترل نظارت نظام‌پزشکی به ۱۲۰۰ مورد از سایت‌های پزشکان تذکرات آیین‌نامه‌ای داده است، اما متاسفانه اکثر سایت‌های مجازی، غیرپزشک هستند که دلالی اعمال زیبایی را انجام می‌دهند؛ موضوعی که توسط پلیس فتا باید مدیریت شود.

پوسیدگی‌های روزگار کرونا

رسیدگی‌های موقتی به دندان‌های آسیب‌دیده در دوران کرونا، باعث سونامی دندان‌های پوسیده شده است

پوسیدگی‌های روزگار کرونا

۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹

«۲۵۰میلیون دندان پوسیده دردهان ایرانی‌ها وجود دارد.» این رارئیس کل سازمان نظام‌پزشکی ایران، می‌گویدو بربهداشت نامناسب دندان‌های مردم کشورمان تاکید دارد. اماچرا با وجود این حجم از فرهنگ‌سازی و تبلیغات درخصوص رسیدگی به دندان‌ها، با چنین عددی روبه‌رو هستیم؟

تربیت پزشک گرفتار زیرساخت‌ها

تربیت پزشک گرفتار زیرساخت‌ها

۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۷

این روزها، بحران کمبود پزشک در ایران،درکنار تلاش‌ها برای افزایش ظرفیت‌های پذیرش دانشجویان پزشکی ونبود زیرساخت‌های آموزشی کافی، به یک مثلث معیوب تبدیل شده که هر ضلع آن دیگری را تقویت می‌کند.از یک‌سو، کمبود پزشک در بسیاری از مناطق کشور به‌ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعه‌یافته به یک معضل جدی تبدیل شده و ازسوی دیگر، به‌منظور جبران این کمبود، ظرفیت‌های پذیرش دانشجویان پزشکی به‌طور چشمگیری افزایش یافته اما در این میان، ضلع سوم مثلث، یعنی زیرساخت‌های آموزشی به‌طور قابل‌توجهی عقب مانده است.

آخرین وضعیت شیوع بیماری‌های آنفلوانزا و تب دنگی در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت تشریح کرد:

آخرین وضعیت شیوع بیماری‌های آنفلوانزا و تب دنگی در ایران

۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷

معاون بهداشت وزارت بهداشت به تشریح آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا و تب دنگی پرداخت و گفت: خوشبختانه روندی که امروزه وجود دارد یک روند افزایشی نیست و متوقف شده است.

گام؛ نسخه ناخوانای مدیریت دارو

آیا بخشنامه جدید تامین ارز دارو می‌تواند وضعیت دارو در کشور را بهبود بخشد؟

گام؛ نسخه ناخوانای مدیریت دارو

۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵

«ارز ترجیحی دارو از سال آینده حذف خواهد شد.» خبری که حدود یک ماه و نیم پیش محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت آن را اعلام و شوک بزرگی به شبکه دارویی کشور وارد کرد. با وجود این‌که طبق گفته ظفرقندی، هنوز برنامه‌ریزی‌ای برای حذف ارز ترجیحی دارو در سال آینده انجام نشده است اما ازهمین چند وقت اخیر شاهد افزایش قیمت و کمبود برخی از داروها در کشور هستیم. موضوعی که گمانه‌‌زنی‌ها را از اجرای مجدد طرح دارویار و با شکل و شمایل دیگری بیشتر کرد.

احتمال بیداری ویروس‌ های خفته در بدن با ضربه شدید به سر

احتمال بیداری ویروس‌ های خفته در بدن با ضربه شدید به سر

۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹

محققان می‌گویند ضربه جدی به سر ممکن است ویروس‌ های خفته را در بدن بیدار کند.

نسخه تقویتی

نسخه تقویتی

۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲

شاید پیشگیری به معنای قرارنگرفتن درمعرض خطر باشد، اما تقویت سیستم ایمنی، راهکاری برای زمانی است که فرد در معرض و در خطر ابتلا به بیماری قرار می‌گیرد اما سیستم ایمنی بدنش، مقاوم‌تر از آن چیزی است که خیلی زود ازخودش ضعف نشان بدهد و بیمار را زمین بزند. اماچطورمی‌توانیم سیستم ایمنی بدن‌مان رادر این روزهای آلوده به ویروس، تقویت کنیم؟ سوالی که دکتر محمدرضا صالحی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌و‌گو با جام‌جم به آن پاسخ می‌دهد.

قبلی۴بعدی